keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valmiina viikonloppuun

Tämmöiset pienet blogihiljaisuudet tuntuvat nostavan kynnystä edes aloittaa kirjoittamaan mitään. Ketä nyt kiinnostaa, että käyn töissä ja käyn salilla ja tänään paistoin ruoaksi kananmunia. Välillä kun vaan en tee yhtään mitään muuta. Nyt kun alkuviikko on tosiaan mennyt urheilukärpäsen puremasta johtuen salilla ja lenkillä, niin loppu viikko meneekin juhlien (ja ehkä potien päänsärkyä aamuisin). Oikeastaan aktiviteetit alkoivat jo tänään, kun kävimme työporukalla keilaamassa. Ensin meinasin nössöillä, että äääh voisin tulla vain katsomaan, mutta huhhuh kun ne muutamat täyskaadot saivat repeämään riemusta.

Huomenna on sitten vuorossa työporukalla sekä muutaman norjalaisen vierailijan kanssa illallistamista ja sieltä sitten mediabileisiin. Alkuviikosta kilahti myös sähköpostiin yhden meidän firman toimistoista kutsu Halloween-juhliin. Ja näistä juhlista tietämättömänä sovin lähteväni yhden kaverini kanssa lauantaina viihteelle. Että semmoinen loppuviikko tulossa, sunnuntaina lupaan nukkua. Meinaa vain turhauttaa, että kun vihdoinkin on motivaatiota urheilla, niin nyt loppui aika. Mutta hei, nyt todellakin sosiaalisoidaan, kun voi!


Tänään puoliksi pakotin itseni lenkille, koska en kestänyt ajatusta kahden päivän treeniviikosta. Teinkin niin villin vedon, että jätin sykemittarin kotiin ja puhelimen urheilutoiminnon pois päältä. Netinkin sammutin. YleX soimaan ja hengittelemään Helsingin syksyistä iltaa. Oli kyllä erilainen ja rentouttava lenkki, kun sykemittari ei painostanut ja ei ole mitään tietoa nopeudesta, energiankulutuksesta tai edes tarkasta ajasta. Lähinnä siis lähdin hakemaan hyvää fiilistä, tai purkamaan huonoa päivää, enkä polttamaan kaloreita ja kehittämään kuntoa.

Nyt katsomaan Salkkareita ja mitä muuta nyt tänään onkaan tullut. Hengähdän vielä hetken, että jaksaa loppuviikon olla menossa! Koitan muistaa myös napsia kuvia näistä menoista ja meiningeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti