lauantai 3. marraskuuta 2012

CrossFit ja meksikolainen menu

Huh, olipa taas muutama kiireinen päivä. Tänään olen sitten vain katsonut kaikki mahdolliset ohjelmat ja vielä yhden leffankin. Perus väsynyt lauantai siis.

Torstaina päästiin, kiitos Widespacen, kokeilemaan crossfittiä. Olen jo kauan haaveillut kyseisen lajin kokeilemisesta ja nyt vihdoinkin sain siihen mahdollisuuden. Meidän yksityinen tunti sisälsi liikkeiden harjoittelua, tekniikkaa ja lopuksi vartin tehotreenin. Päästiin jopa juoksemaan ulos sateiseen nollakeliin t-paidat päällä, jes! Treeni oli oikeasti aika kiva (taisi taas kerran aika kullata muistot tässä parissa päivässä hehe) ja siinä todellakin saatiin sykettä ylös ja hikeä pintaan. Olisi mukava ehkä jatkaakin lajin parissa, mutta tällä hetkellä esimerkiksi Helsingin crossfit-sali ei ota enää uusia jäseniä väenpaljouden vuoksi. On siis suosittu laji tuo itsensä kiduttaminen.


Crossfitin jälkeen suuntasimme paljon kehuttuun Patronaan, jossa saimme ihanan aitoa meksikolaista ruokaa. Meille oli varattu tasting menu, joka sisälsi jopa 5-6 eri annosta. Ruoka oli tosi hyvää ja ravintolan koktailit ihania! Patronassa istuskelimmekin yli 4 tuntia.

Mukavan erilainen torstai siis! Harmittaa vaan, kun en ottanut kameraa mukaan ja puhelimestani loppui akku. En ole saanut vielä muita kuvia kuin tuon yhden, jonka pomin Widespacen facebook-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti