sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Happy chappy

Nyt vedän yllättävän liikeen ja tuplapostaan tänään. Ihan vain sen kunniaksi, koska tämä päivä on ollut mukava. Oli mukava nähdä ihmisiä, käydä kahvilla ja hortoilla juoruillen yli kaksi tuntia ympäri Töölöä, Kalliota ja Sörnäistä. Huomasin tänään myös miljoonatta kertaa sanovani, että tämä kaupunki tuntuu ensimmäistä kertaa elämässäni paikalta, jossa voisin olla kauemmankin. Ja se on aika paljon tällaiselta pikaliikkujalta. Vielä hetki sitten olin varma, että tämä Helsinki-rakkaus ei kestä edes puolta vuotta, mutta näin 3 kuukauden jälkeen se vain syvenee. Pointsit vielä siitä, että tänne ei kuulemma tule lunta yhtä paljon kuin muualle Suomeen heheh. Ihana olla ihanassa Suomessa ja ihanassa Helsingissä. En oikeastaan tiedä mikä tästä paikasta tekee niin hyvän, kai se on vain ihmiset, elämä, arki ja kaikki tämä yhdessä. Ja vaikka täällä ei todellakaan aina ruusuilla tanssita niin on elämäni monipuolisempaa kuin vuosiin. Aberdeenissä on myös ihania ihmisiä ja elämä Istanbulissa oli erilaista. Täällä kuitenkin olo on tasapainoisempi.

Kuukauden päästä on joulukin ja saan olla sen Suomessa. Jee!

2 kommenttia:

  1. Toi hakiksen kuusi saa mut joka vuosi ihan joulufiilikseen! Btw kolme viimestä talvea on ollut helvettiä, lunta ja kylmää niinku oltais pohjosemmassaki. Toivottavasti tänä vuonna saadaan normaali talvi tänne (sormet ristiin ettei tän viikon lumiennuste pidä paikkaansa) T.kalliolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti :) ja hei, mulle ei saa puhua lumiennusteista, pelottaa! Elän mieluiten tietämättömänä ja shokeeraannun sitten kerralla kunnolla kun se lumi tupsahtaa :)

      Poista