sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntai, taaas

Olisipa jo joku loma. Perjantaisin aina hurraan, et jee, viikonloppu ja sitten sunnuntaina huomaan, että taas se on ohi. Kuten liian monena viikonloppuna, lauantai meni pienessä horroksessa ja leffoja katsellen. Pitäisiköhän asialle tehdä jotain? Tuskinpa. Tänä aamuna sain kuitenkin raahattua itseni Valtteri-kirppikselle. Hyvä niin, nyt taas omistan parit farkut ja paidat ja korut enemmän ja olen vain 12 euroa köyhempi. Mitenköhän elän, kun/jos tuo kirppis tosiaan muuttaa tosta läheltä jonnekkin muualle? Tällä hetkellä se kun on tuossa 5 minuutin kävelymatkan päässä.


Vaikka nukuinkin viime yönä lähes kellon ympäri niin silti väsyttää. Ehkä se on vain tämä sunnuntai? Pian pitäisi lähteä kahville kaverin kanssa ja illalla kävelylle toisen kanssa. En ole edes käynyt salilla ikuisuuksiin ja tällä viikolla tehnyt vain kaksi lenkkiä. Elämäni on selkeästi jossain muutostilassa. Käsittääkseni ihan hyvässä muutostilassa, koska lähes joka päivä on seuraa ja tekemistä. Sitähän olen kaivannut viimeisen ikuisuuden?

Noniin, koitan nyt herätä tähän päivään. Hyvää sunnuntaita! :)

2 kommenttia:

  1. Eikö tuo Valtsu ole ihan juuri lähdössä? Nettisivuilla näyttää sanovan, että ainakin vielä ens viikonlopun on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin juttua, että vuoden vaihteessa muuttais, mutta ei kyllä tarkkaa tietoa. Olis ees kiva tietää, et minne kauas se muuttaa :(

      Poista