sunnuntai 30. joulukuuta 2012

I can't see the sun

Äh mikä viikonloppu. Perjantaina oli kivaa ja sit lauantai meni aika hiljaa. Uskon, että välillä maailma unohtaa olla mulle mukava. Näinä päivinä pitää vaan nukkua, syödä ja.. shopata? Eilen meninkin nukkumaan jo kello yhdeksän ja nukuin onnellisesti kymppiin asti, kunnes oli pakko nousta brunssille. Käytiin tuossa ihan vieressä olevassa Pacificossa, josta en ollut ennen kuullutkaan. Omasta mielestäni mesta ja ruoka olivat hyviä, mutten kyllä veisi ensimmäisena isovanhempiani kyseiseen paikkaan. Onneksi ei myöskään ollut kasapäin herkkuja niin syöminen pysyi kohtuullisena. Valikoimaa kylläkin riitti.

Syömisten jälkeen sitten nappasin ratikan keskustaan tarkoituksena hakea yksi laukku. Stockalta oli loppu, joten kävelin vesisateessa (ps. missä pakkanen?!) Longchampin liikkeeseen, josta sitten löytyi yksi kappale. Kone ei hyväksynyt mun korttia sillä hetkellä niin jouduin vielä suunnistaa vesisateessa automaatille, huoh.


Nyt on ainakin nukuttu, syöty ja shopattu. Nyt olisi edessä 2000 sanan raportin kirjoitus. Miten opiskelusta tulikaan näin hankalaa? Ja yhyy, huomenna töihin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti