keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kävelyitä ja proteiinipannareita

Lähdin tänään töistä kotiin jo neljän aikoihin ja ilokseni sain nauttia hetkestä ennen pimeän laskeutumista. Tuskin olen ainoa ihminen keskellä tätä synkkää talvea, joka on huomannut kevään ja kesän pikkuhiljaa lähestyvän. Lumea vihaavan ihmisen näkökulmasta maa on vieläkin ihan liian valkoinen, mutta ainakin päivät ovat pidentyneet ja lämpötilakin oli tänään ihan kohtuulukemissa. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee..

Pidin tänään ansaitun ja suunnitellun välipäivän kuntosalilta. Suunnitelmissa oli nähdä yhtä kaveria rennon kahvittelun merkeissä, mutta hänen perumisestaan johtuen päädyin kävelylle Satun kanssa. Eikä se todellakaan ollut yhtään huonompi vaihtoehto. Meillä on tapana tavata Sörkän metriksellä ja lähteä aina haahuilemaan jonnekkin päin, yleensä kohti Töölönlahtea. Tänään iskin vihdoinkin Sportstrackerin puhelimestani päälle ihan mielenkiinnosta ja totesin, että kävelylenkkimme ovat yleensä olleet 8-10 kilometrin luokkaa. Meidän kävelytahti ei ehkä ihan leimaa liikuntamuotoamme urheiluksi, mutta liikunta on aina liikuntaa. Tai meidän kohdalla kyseessä on enemmänkin avautumista ja juoruilua.

Eilisen proteiinihypetyksen jälkeen olikin varmaan odotettavissa, että teen tänäänkin jotain herkkua. Nyt vuorossa oli proteiinipannukakut, tai itse asiassa toffee-banaanipannarit. Olen joskus aiemminkin tehnyt proteiinipannareita eri ohjeella ja silloin ne kaikki menivät roskikseen, koska maku ja koostumus eivät olleet yhtään kohdillaan. Tällä kertaa proteiinipannukakuista tuli ehkä vähän liiankin hyviä (maultaan, ei ulkonäöltään heheh) eli saattaa aiheuttaa lievää koukutusta!


Reseptin perusidea on täältä, mutta mittoja omistamatta menin aika arvioivin ottein, korvasin ohjeessa olevan proteiinin sillä toffeenmakuisella ja jätin mansikat pois. Päälle tein tehosekoittimessa kermaviilistä, rahkasta, jäisistä mansikoista ja steviasta iiiiihanan lisukkeen. Kävelylenkin jälkeen maistui vielä raakasuklaa, jonka olin valmistanut lettukestieni keskellä valmiiksi pakastimeen :)

Ps. Lupaan rauhoittua näiden proteiinireseptien kanssa kunhan olen jakanut kaikki jakamisen arvoiset tai vaihtoehtoisesti tämä hurahdus on laantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti