lauantai 26. tammikuuta 2013

Kirpputorilöytöjä

Eilen vietin aika rauhallisen perjantain ja kävin vain muutamalla siiderillä. Olin jo puolelta öin kotona, katsoin Salkkarit ja menin nukkumaan. Exciting.

Tänä aamuna heräsin jo vähän vaille yhdeksän ajatuksena lähteä jäähallin kirppikselle. Aiemmin tuli ravattua tuossa lähellä olevalla Valtterilla, mutta koska se on nyt suljettu niin pitää alkaa etsimään muita vaihtoehtoja. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olin ostanut vain muutamat vaatteet ja harmittelin Valtsun sulkemista vielä enemmän. Kiersin kirppiksen toisen reunan vielä uudestaan, jolloin löysinkin yhtäkkiä kaikkea! Loppujen lopuksi meni taas vain 15 euroa ja olen nyt kolmet housut, kaksi mekkoa, bleiserin ja paidan rikkaampi. Hieman jännitti, etenkin nuo housut, että mahtuvatko. Mutta onnekseni huomasin, että jopa "motivaatiohousuiksi" ostamani housut olivat ihan perfecto. Kaikki muutkin vaatteet olivat parempia päällä kuin odotin. Tarviiko edes sanoa miksi rakastan kirppiksiä?


Tein tästä täydellisestä aamusta vielä paremman tekemällä (ja tällä kertaa paremmin onnistuen) proteiinipannareita. Viime kertaisesta ohjeesta puuttui banaani, jonka sitten korvasin bulgarianjugurtilla. Päälle heitin sulatettuja mansikoita ja samaista jugurttia. Maistui ja etenkin näytti vieläkin paremmalta kuin viimeksi!

 
Oikein ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti