sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Me likes Dr.Denim

Edit 29.1. : Nyt kolmen viikon jälkeen tuli sähköpostia, ettei heillä olekkaan toimittaa tuotetta minulle. Ihan oikeasti. Screw you members.com. Oli ensimmäinen JA viimeinen kerta kun tilasin sieltä mitään.

Istuin ratikassa matkalla vesijuoksemasta (tästä lisää myöhemmin) kotiin, kun huomasin Members.comin mailin Dr.Denimin farkuista. Yleensä skippaan tuon joka päivä saapuvan mailin, mutta tänään kyseinen sähköposti sai kiinnostukseni heräämään hetkessä. Kurkkasin kiireellä, että löytyykö Sloane-mallia ja siellähän se oli, oikea koko ja mustana! Kiirehdin kotiin huomaamaan, että kaikki koot olikin jo myyty loppuun tuossa kriittisessä vartissa. Jäin sitten pohtimaan muutaman muun mallin suhteen, kunnes tajusin päivittää tuon Sloane-mallin sivun. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä minulla oli tuuria ja juuri oikeaa kokoa olikin jäljellä, ehkä joku oli sittenkin poistanut sen ostoskorista. Nyt näyttänee taas olevan loppu.

Kyseessähän on malli, jonka ostin Asoksen alennuksesta jo oliivinvärisenä. Löydän harvoin sopivia farkkuja ja nyt kun kerrankin bongasin (lähes) täydellisesti istuvan mallin, olen sen jälkeen metsästänyt niitä mustina. Nyt sain ne alle 20 eurolla, jeee!


Lontoon lentojen oston jälkeen mun piti aloittaa ostoslakko reissuun asti, mutta hei, eihän tälläistä tarjousta voinut ohittaa. Eihän?

Ps. Tämä postaus ei todellakaan ole toteutettu yhteistyössä members.comin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti