maanantai 4. helmikuuta 2013

Astetta pidempi viikonloppu

Takana on aika mahdottoman pitkältä tuntuva, mutta erittäin hauska viikonloppu! Pääsin flunssasta huolimatta mukaan Tallinnan reissulle ja näin jälkikäteen voin sanoa, että kyllä harmittaisi jos olisin joutunut jäämään kotiin. Reissu oli siis kaiken kaikkiaan ihan huippu. Ehkä sekin, että nukuin koko reissun aikana yhden tunnin aamulla kertoo siitä, että millainen meno meillä oli.

Perjantaina kun vihdoinkin pääsin kotiin ja olin valmis nukkumaan Ruususen lailla niin juuri 18 vuotta täyttänyt serkkutyttö tuli viikonloppuvierailulle. Joten pakko oli vain kerätä itsensä kasaan ja lähteä viininmaistajaisiin työkaverini ja hänen kavereidensa kanssa. Kyllähän me sitten aamun pikkutunneille jaksettiinkin.

Lauantaina oli sitten Pacifico-brunssi, jonka jälkeen lähdettiin serkkuvisiitille Lohjalle. Olin varmaan tässä vaiheessa jo erittäin huonoa seuraa, sillä väsymys oli ihan huipussaan. Eilen sitten vain aikaisin nukkumaan ja uskon, että tänäänkin sänky kutsuu jo ysin kieppeillä. Huomenna olisi sitten yhdet mediakestit taas. Huhhuh.Varmaankin viikonlopun menoista johtuen olenkin vieläkin flunssassa, joten urheilut saa odottaa. Tämä päivä on kuitenkin mennyt salaatilla, vihreällä smoothiella ja muulla astetta terveellisemmällä. Kroppa huutaa terveellisyyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti