torstai 14. helmikuuta 2013

Sata vuotta sairaana

Ihan ensiksi hyvää ystävänpäivää tai Valentinen päivää tai itse asiassa Toivon, Valentinin ja Tinon päivää teille ihanat lukijat. Tai ihan mitä päivää vaan. Itse juhlin ystävänpäivää tekemällä erittäin epäonnistuneen comebackin töihin. Viihdyin siellä muutaman tunnin kunnes soitin lääkäriin ja lähdin sen kautta kotiin. Ainakin siis vielä huominen saikulla. Nyt ymmärrän miten tylsää prinsessa Ruususella oli nukkua 100 vuotta. Täytyy varmaan avata varmuuslukko, että se prinssi pääsee sisälle, kun tulee parantamaan ja pelastamaan ja herättämään koomasta minutkin. Toisaalta, jos se siitä riippuu niin taidan nukkua viel toisetkin 100 vuotta. (Huomaatteko sinkun piiloavautumisen ystävänpäivänä?)

Jos ei muuta, niin oon ainakin nyt ehtiny testailla proteiiniherkkuja sille varalle, et joku päivä pääsen treenaamaankin. Eilen keksejä, tänään homemade proteiinipatukoita, joihin survoin cashewpähkinöitä, taateleita ja toffeen makuista proteiinia. Päälle sitten raakasuklaata eli sulatettua kookosöljyä, tummaa kaakaota ja hunajaa (tai steviaa). Oli ehkä vähän liiankin hyvää. Niin ja hei aamupalavinkkinä kaikille aamuunisille suosittelen overnight kaurapuuroa. Itse laitan kaurahiutaleita, bulgarian jugurttia, maitoa, marjoja ja steviaa. Kelmu päälle ja yöksi jääkaappiin. Ehkä paras ja nopein aamupala ikinä!


Nyt juomaan kuumaa kaakaota ja jatkamaan Housen katsomista. Eilen taisi mennä 10 jaksoa. Uskon, että näillä tiedoilla voisin muuttaa jenkkeihin lääkäriks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti