maanantai 25. helmikuuta 2013

Valintojen viikot

Hyvin mässätyn viikonlopun jälkeen olikin korkea aika aloittaa se terveellisempi jakso. Alku ei ollut kuitenkaan niin lupaava, sillä aamulenkkini meni ohi pitkän torkuttamisen ja herätyskellon sammuttamisen vuoksi. Söin kuitenkin koko päivän terveellisesti ja kävin vielä vesijuoksemassa. Yksin vesijuoksussa oli se hyvä puoli, että sai vetää ihan täysiä ja testailla sykkeitä ja tehoja ihan rauhassa. Vesijuoksun ja saunan jälkeen oli ihanan rento olo piiitkän ja kiireisen päivän jälkeen.

Laitoin juuri jääkaappiin overnightoatsit aamupalaksi, hellalla kiehuu huomisen lounas ja pellillä jäähtyy terveelliset välipalamuffinssit. Suunnittelu on kaiken a ja o.


Nyt nukkumaan, jospa sitä huomen aamulla lenkkijalkaa kolottaisikin!

2 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen toi sun kalorilaskuri/rasvanpoltto-/sykemittari on? Ootko ollut tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   se on Polarin FT40. Ostin sen muutama vuosi sitten, ettei ole enää mitään uusinta uutta. Halusin perussykemittarin, joka mittaa kuitenkin myös energiankulutusta. Plussana tuli se, että se kestää myös uimista, joka nyt sitten vesijuoksuinnostuksen aikana on tullut tarpeeseen. Myös useimmat kuntosalilaitteet, kuten crosstrainerit ja juoksumatot tunnistavat Polarin sykevyöt ja näyttävät sykkeen jatkuvasti. Eli kaiken kaikkiaan, olen ollut todella tyytyväinen! :)

   Poista