torstai 21. maaliskuuta 2013

Arjen iloja

Kävin taas aamulla lenkillä ja ihmettelin miten muutamassa päivässä aurinko on taas aikaistanut nousuaan. En ole kokenut Suomen kevättä kolmeen vuoteen ja tämä todellakin on ihanaa aikaa. Ainakin niin kauan kun en näe loskaa, vettä, lunta, harmaita pilviä tai jäädy takatalveen. Aamuani paransi vielä se, että olin saanut yliopistolta yllättävänkin nopean hyväksynnän siitä, että saisin vaihtaa tutkintoani. Tällä hetkellä tutkintoni on siis International Business Management, mutta jo toisena vuotena olisin halunnut painottaa enemmän markkinointiin. Nyt tulevana ja viimeisenä lukuvuotenani tuo Management with Marketing -tutkinto tarjoaa paljon mielenkiintoisempia ja omaa tulevaisuuttani ajatellen kannattavampia kursseja. Työharjoittelun avulla olen varmistunut siitä, että minä haluan suunnata markkinointiin.

Töiden jälkeen kävin yhdessä sample salessa, kirpparilla ja lähelläni olevassa lähi-/luomuruokakaupassa. En kuitenkaan ostanut koko reissulta mitään kuin ruishiutaleita ja pikapapuja. Olisihan sitä voinut ostaa vaikka pari vaatetta, mutta aina ei vain natsaa. Nyt minä aion nauttia ihanasta luomuruispuurosta ja suklaa-chai-teestä. 


Päivän Salkkarit kyllä vähän masensi tätä iltaa :( terkuin Salkkari-fani jo vuodesta 1998

2 kommenttia:

 1. En ymmärrä miten jaksan niin huonosti aina kommentoida mutta nyt vois! :)
  Ois kiva kuulla sun fiiliksiä sun harjottelusta, onko vastannu sun odotuksia/yli odotusten, haluatko tehdä samaa työtä valmistumisen jälkeen, haluatko Suomeen töihin vai muualle? Meinaatko tehdä maisterin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin kyllä kirjoittaa tästä harjoittelusta, koska tähän mennessä olen todellakin käynyt läpi aikamoisen tunnekirjon! Kiitti ideasta, postausta varmaankin tulossa sitten viikonlopun aikana :) ja kiitos kommentista!

   Poista