perjantai 15. maaliskuuta 2013

Loman jälkeen

Pahoittelut hiljaisuudesta, mutta tiedättehän sen loman jälkeen on poutasää -fiiliksen, kun yrittää tarrata kaikesta arkisesta kiinni? Sitä tämä viikko todellakin on ollut, vaikka oma lomani rajoittuikin vain pidennettyyn viikonloppuun. Ehkä juuri se viime viikonlopun hektisyys vain vaikeutti tätä tilannetta ja arki tuntui tuplaakin tuskaisemmalta. No, nyt ollaan taas takaisin kiinni urheilussa, työrytmissä ja normaalissa ruokailussa. Niistähän se mun elämä tällä hetkellä aika vahvasti koostuukin.

Tämä viikko on oikeastaan ollut täynnä yllättävän aikaisia heräämisiä kiitos valoisempien aamujen ja aamulenkkien. Karmivat pakkaset kyllä ovat rajoittaneet aamucardio-suunnitelmiani ja esimerkiksi eilinen aamulenkki siirtyi iltaan. Viikonlopulle suunnittelin samaa kaavaa: tänään illalla vielä salille tekemään kädet sekä vatsat ja huomenna voisin tehdä kuntopiirin ja käydä vesijuoksemassa. Sitten pitäisi todellakin siivota tämä kaaos pois täältä kämpästä. Koko viikon olen sitä suunnitellut, mutta eipä ole kamalasti edistystä näkynyt. Tiedättehän nämä loman jälkeiset viikot, kun laukku makaa keskellä lattiaa avattuna, tiskaus ei kiinnosta (paitsi just tiskasin!) ja tavaraa pyörii siellä sun täällä. Reissuun lähtö on kivaa, mutta se palaaminen on ihan kamalaa.

Tässä vielä hieman kuluneen viikon instagram-fiilistelyjä. Kuvissa ihanat uudet lenkkarit ja Converset Lontoosta! Ajattelin huomenna kirjoitella enemmän siitä, että mistä ja mitä sieltä Briteistä kannattaa ostaa. Ihanaa perjantaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti