tiistai 5. maaliskuuta 2013

London dreaming

Onneksi ei kuitenkaan kauaa enää tarvitse unelmoida, sillä ylihuomenna tähän aikaan istun jo lentokoneessa. En ole asettanut reissulle yleisesti ottaen kamalasti odotuksia, koska Lontoo on jo monessa mielessä hyvin tuttu. Suur-Lontoossa vietetyn välivuoden aikana ehdin nähdä Big Benit ja monet museot useaan otteeseen. Tällä kertaa missionani onkin vain Iidan näkeminen, loma sekä mukava viikonloppu.

En nyt kuitenkaan ala kieltämään niitä hieman materialistisempia tavoitteitani, sillä Lontoo on kuitenkin Lontoo. Haluaisin ostaa ihanat värikkäät lenkkarit sekä muita urheiluvaatteita, ihan vain halvempien hintojen vuoksi. Toivon myös löytäväni River Islandilta ihania kesäkenkiä ja ainakin yhdet Converset. Kuulin myös kaksikerroksisesta ruokakaupasta, josta löytyy terveellisiä herkkuja, kuten sokeritonta taatelisiirappia. Katsotaan siis palaanko reissusta lisälaukun kanssa. Toisaalta, olenhan aika pro ylikilojen pakkailussa, kuten viime toukokuussa totesinkin.

Kaiken tämän lisäksi Lontoossa on lämpimämpi kuin täällä, kevät aluillaan, paljon ihanaa ruokaa, ihania paikkoja ja ihanaa meininkiä!

2 kommenttia: