lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mikä teitä kiinnostaa

Sivupalkissa pyöri koko maaliskuun ajan kysely, jossa tiedustelin sitä, että mikä teitä lukijoita blogissani kiinnostaa. Loppujen lopuksi vastauksia kertyi yhteensä mukavat 19, vaikka ajoissain luku pyörikin yli kahdessakymmenessä. En sitten tiedä, vetikö joku vastauksiaan pois vai johtuiko tämä Bloggerista. Iso kiitos siis näistä vastauksista!:)

Ulkomailla asumiseen kohdistunut kiinnostus ei tullut mitenkään yllätyksenä. Blogihan alkoi muuttaessani Englantiin ja alkuperäinen tarkoitus on siis ollut kertoa ulkomailla asumisesta ja opiskelusta. Muut vastaukset taas lähinnä huojentavat mieltäni, sillä arkiset asiat sekä urheilu- ja ruokapostauksetkin näyttävät kiinnostavan. Faktahan kuitenkin on se, että  ulkomailla asuminen on blogin kannalta valitettavasti pienellä paussilla, kun taas urheilu ja tavallinen arki elämäni keskiössä. Mutta näinhän se on, blogit aina elävät kirjoittajan mukana.

Ulkomailla asumisesta sen verran, että saan ihania maileja ihanilta ihmisiltä koskien ulkomailla ja etenkin Skotlannissa opiskelua. Siksi olisikin mukavaa, että ehdottelisitte myös postausideoita, joissa voisin käsitellä tiettyä osa-aluetta ulkomailla elämisestä/asumisesta/opiskelusta tai siihen liittyvistä ajatuksista, tunteista, yms. Myös kaikki muut postaustoiveet ovat aina tervetulleita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti