tiistai 23. huhtikuuta 2013

On siis kevät

Eilen totesin lähteväni Viikkiin ihailemaan saapunutta kevättä. Ja lenkkipoluilla huomasin kevään todellakin saapuneen, ihan vain muutamassa viikossa. Viimeksi kun kiersin saman lenkin tuossa parisen viikkoa sitten, sain kahlata sohjossa ja lumessa sekä väistellä hiihtäjiä. Eilen taas pääsin nauttimaan pääasiassa sulista hiekkapoluista. Kadut ovat olleet jo jonkin aikaa sulat, mutta kyllä nuo lumesta kuoriutuneet lenkkipolut tuovat sitä kesän tuntua huomattavasti enemmän. Viimeksi samalla reitillä lenkkeillessäni törmäsin myös loputtoman näköisiin portaisiin ja mietin, että onneksi on lunta, muuten vaatisin itseäni juoksemaan nuo ylös. Tällä kertaa ei ollut enää varaa selityksille, sillä lumet olivat sulaneet. Nämä kuvat voivat tiivistää sen, että kyllä, kevät on täällä. Ensimmäinen kuva on sitten siltä muutaman viikon takaiselta lenkiltä.


Kävin aamulla jo salilla, mutta nyt tuntuu siltä, että ehkä käyn hieman testailemassa josko jalkani olisi tänään vähemmän kipeä kuin eilen. Jospa tuo sadekkin loppuisi vielä tässä parin tunnin sisällä.

2 kommenttia:

 1. Onpa Suomessa keväisen näköistä! Sun bloggaukset Aberdeenista on myös hirmuisesti auttanut Aberdeenin ekavuotelaista.

  Haastoinpa btw sut tällaiseen: http://minunaberdeenissa.blogspot.co.uk/2013/04/haaste-tai-ensimmainen-bloggaus.html

  T: Saana

  VastaaPoista
 2. Moikka Saana,
  Ihanaa että blogistani on ollut apua sinulle :) ja joo, Suomeen iski yllärikevät. Nyt tosin on harmaata ja viilenemässä. Vaihteeksi :D

  Ja kiitos haasteesta, taidanpa tarttua siihen jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista