tiistai 9. huhtikuuta 2013

Päivän motivaatiopuhe

Teidän lukijoiden kannalta elämäni on ehkä tällä hetkellä hyvin yksitoikkoista. Tiedostan itsekkin tekemäni muutoksen vaikutuksen moneen osa-alueeseen elämässäni. Se on nyt yksitoikkoisempaa, epäsosiaalisempaa, rajoitetumpaa, tarkempaa, niukempaa, tiukempaa ja kurillisempaa. Kaikkien näiden negatiivisten kuvausten vastapainoksi kuitenkin löytyy niin paljon positiivista, joka sitten pitää minut kurissa ja liikkeessä. Rakastan urheilun tuomaa oloa ja etenkin niitä kehossani tapahtuneita muutoksia. Elän nyt tämän sanonnan voimalla: It takes 4 weeks for you to notice your body changing, 8 weeks for your friends to notice, and 12 weeks for the rest of the world to notice. Ensimmäinen aste on siis saavutettu. Ja kuten tuon sanonnan käsky käy; Give it 12 weeks. Don't quit! Halu ja motivaatio on tällä hetkellä niin kova, että en ole luovuttamassakaan. Sitä oppii sanomaan monelle asialle ei, oppii nauttimaan terveellisistä ruoista ja odottamaan innolla jopa aamuista kaurapuurohetkeä. Sitä tottuu urheilemaan joka viikko lähes 6 kertaa ja nauttimaan niistä tekemistään suorituksista. Moneen asiaan tottuu, kun vain antaa itselleen aikaa ja mahdollisuuden :)

2 kommenttia:

  1. Mä niin ymmärrän sua! Ekaa kertaa elämässäni mulla on halu lenkkeillä ja käydä salilla, koska se tuo oikeesti niin hyvän olon ja tulokset saa jatkamaan myös eteenpäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä! :) pakkopullamainen urheilu ei todellakaan oo kivaa, mutta sitten kun sisäistää sen nautinnon, niin se voi olla oikeasti aivan mahtavaa!

      Poista