tiistai 30. huhtikuuta 2013

Pikkuloma

Vietin näköjään taas ihan huomaamattani viikon loman täältä blogista. Aika vain tuntuu kuluvan niin nopeasti, Juurihan sitä ihmetteli huhtikuun alkamista ja nyt sitten on jo vappu ja kesä ihan kulman takana. Omat vappuaaton suunnitelmani ovat erittäin rauhalliset, itse asiassa tänäaamuna ajattelin vielä viettäväni illan siivoten ja urheillen. Huomenna onneksi pitäisi olla hyvä sää, joten taitaa olla elämäni ensimmäisen vappupäivän piknikin aika.

Viikonloppu meni Pohjanmaalla vanhempieni luona pienen sukulaistapaamisen merkeissä. Taisin syödä hieman liian hyvin, mutta onneksi tuli urheiltuakin. Leivoin kahvitteluhetkeen lähes gluteenittoman (kaurahiutaleita oli jauhottuna) ja sokerittoman mustikka-vadelma-rahkapiiraan. Kyllä se omaksi onnekseni  näytti kaikkiin uppoavan, vaikka hieman pelottikin, että mitä terveellisemmästä versiosta tuumataan.


Viime viikko meni muutenkin aika haipakkaa. Jouduin tekemään kolme kello kuuden aamutreeniä, että sain pidettyä urheilutasot kohdillaan. Siinä jossain vaiheessa se ajatus pakkomaisesta heräämisestä muuttui yhtäkkiä erittäin positiiviseksi. Jopa niin positiiviseksi, että korkkasin tämänkin päivän aamutreenillä. Kyllä siinä superhiljaisessa salissa ja kaikkien laitteiden ja painojen yksin haalimisessa on jotain hyvin motivoivaa.

Nyt aion skarpata taas postausten suhteen ja vaihtaa jopa ehkä nämä puhelin-/instagramkuvat astetta laadukkaampiin kuviin. Ehkäpä nappaan huomenna vapaapäivän kunniaksi kamerani kainaloon.

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti