sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonloppuni

Perjantaina olin töiden jälkeen yllättävän väsynyt ja salille lähtö venyi aika myöhäiseksi. Siinä matkalla sitten keksin, että haluan lähteä vielä kävelylle ja pyysin työkaveriani seuraksi. Vedin supernopean käsitreenin ehtiäkseni oikeaan aikaan kodin kautta kävelylle. Perjantaina oli ihanan lämmin iltakin, nyt ulkona näyttää taas joltain ihan muulta. Toivottavasti tuo räntä-/lumisade ei ole tullut pysyäkseen ja emme joudu kokemaan takatalvea.

Eilen aamulla tein itselleni tämän hetken lemppariaamupalan, johon on aikaa vain viikonloppuisin: uunissa paistettua ruispuuroa (ovenbaked oatmeal), johon tulee myös rusinoita ja kaardemummaa sekä pohjalle kaneloituja omenan ja banaanin paloja. Söin kyseistä herkkua myös tänä aamuna, nam! Aamupalan jälkeen siivoilin ja lähdin lenkille. Lenkin alussa tein ylämäki- ja tasamaaspurtteja hieman alle vartin verran, jonka jälkeen jatkoin tasaisempaan tahtiin. Kiersin saman lenkin kuin viime keskiviikkona, mutta skippasin Seurasaaren, sillä pelkäsin siellä olevan taas liian liukasta ja siihen aikaan myös ruuhkaisaa. Koko lenkin ajan odottelin samanlaista hurmostilaa kuin viimeksi, mutta se ei vain iskenyt missään vaiheessa. Jossain vaiheessa olin jo aika väsynyt ja halusin oikoa kotiin, mutta onneksi jalat kuitenkin veivät sen suunnitellun ja pidemmän reitin kautta. Kokonaismatkaksi tuli taas sopivat 13 kilometriä. Lähdin vielä salille tekemään muutamia perjantaina väliin jääneitä käsiliikkeitä ja muutenkin semmoista kevyempää kiertoharjoittelua/kuntopiiriä. Sitten tajusin, että nythän on kiire kotiin, suihkuun, syömään ja siivoamaan, sillä pari työkaveria oli tulossa käymään. Lähdimme myöhemmin yhdessä työkaverimme synttäreille. Oli kyllä mukava ilta ja jaksoimmekin pilkkuun asti. En valitettavasti ottanut eilen illalla yhtään kuvaa. Aika outoa ihmiseltä, joka yleensä kuvaa kaiken.


Tänään sitten olen nukkunut, lepäillyt, tehnyt kukkakaalipohjaista pitsaa sekä katsonut leffoja ja sarjoja. Olin onneksi suunnitellut viikon lepopäivän sunnuntaille, joten olen saanut ihan rauhassa ja hyvillä mielin laiskotella. Kieltämättä on ollut hieman levoton ja outo olo, kun en olekkaan laittanut lenkkareita jalkaan tai lähtenyt salille. Vähän semmoinen Mitä nyt sitten pitäisi muka tehdä? -olo.Takana on siis aika monipuolinen ja mukava viikonloppu. Pitkästä aikaa olin itsekkin juhlimassa ja tanssimassa. Viimeksi olenkin käynyt baarissa Suomessa kai vuoden vaihteessa ja seuraavaankin kertaan minun puolestani saa mennä taas hetki, ellei sitten vappuna innostu. Alkoholiton elämä kyllä tuntuu sopivan minulle erittäin hyvin ja mieluummin vietänkin viikonloppuni ilman näitä pääkipuisia väsymyspäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti