lauantai 25. toukokuuta 2013

Flunssa-ahdistus

Vietin eilen ansaittua välipäivää tämän viikon urheiluista. Onneksi olin jättänyt lepopäivän perjantaille, sillä työporukalla tehty mökkireissu aiheutti kamalan väsymyksen, jonka lisäksi myös kroppani oli hieman hämääntynyt siitä herkuttelun määrästä. Minulla ei ollut krapulaa juomisesta, mutta syömisestä todellakin. Eilen illalla siis odotinkin jo tulevaa aamulenkkiä, salitreeniä ja fyysisesti parempaa vointia. Aamulla kuitenkin huomasin heti herättyäni, että o-ou, kurkku on todella kipeä. Itselläni kurkkukipu johtaa lähes automaattisesti kunnon flunssaan ja kuumeeseen. Päätin siis katsoa tilannetta ja mennä illemmalla urheilemaan. Kello on nyt lähes seitsemän, kurkkukipu senkun kovenee ja sairastumisen pelko kasvaa. Saikkuilu sinänsä ei ole mikään maailmanloppu, mutta se, että en pääse urheilemaan saa minut melkein kyyneliin. Yksi välipäivä olisi riittänyt tälle viikolle oikein hyvin. Hyvällä tuurilla pystyn nielemään tämän päivän urheiluttomuuskiukun, mutta että vielä huomennakin? Tai pidempäänkin? Tulee automaattisesti mieleen talvinen sairastelujaksoni, jolloin flunssa vaan jatkui ja jatkui. Ensi viikon perjantaina olen myös lähdössä Tukholmaan viikonlopuksi. Eli arvoisa flunssa, älä iske nyt!

Kuva

2 kommenttia:

  1. Välillä täytyy muistaa levätäkin, vaikka tylsäähän se on, sillä sekin on kuitenkin tärkee osa harjoittelua. Muutamia tositarinoita ylikunnosta kuulleena/lukeneena, siihen tilaan ei kannata hankkiutua. Ja sairasteluhan on vaan kehon tapa kertoa että nyt pitää vähän himmata. Itsekin täällä jalka kipeenä ja kyllä muuten ottaa päähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on.. ensin piti opetella upottamaan urheilu elämään ja nyt pitää opetella lepäämään. Kipeänä en kyllä aiokkaan urheilla yhtään, sen sentään olen jo oppinut :) ja jalkaparanemisia sinne sulle! Onneksi elämässä on vielä aikaa liikkua, vaikkei juuri nyt voikkaan :)

      Poista