maanantai 6. toukokuuta 2013

Pikavisiitti Tampereelle

Vielä vuosi sitten tuntui siltä, että oikeastaan mun koko elämä oli Tampereella. Halusin harjoittelun sieltä, vietin joka kerta Suomessa käydessäni ainakin puolet lomasta siellä ja en edes osannut kuvitella asuvani Suomessa yhtään missään muualla. Nyt olen jotenkin niin juurtunut tänne Helsinkiin, että Tampereella käymiset ovat vähentyneet todella paljon. Viime viikonloppuna kuitenkin sattui mummon synttäreiden juhlimiset ja lukiokavereiden grillikemut samalle päivälle, joten pitihän sitä nyt kerrankin lähteä. Perjantain kuitenkin vietin salilla ja siivoten.

Ensiksi juhlittiin mummoa kauppahallin lounaalla, josta sitten suunnattiin työväenmuseoon. Päivän viimeisenä aktiviteettina oli pakollinen Pyynikin näkötorni ja munkit. Itse en tosin tällä kertaa jaksanut lähteä tornin huipulle vaan nautin väsyneenä teestäni kahvion puolella.


Pyynikin näkötornilta suuntasin suoraa Pispalanharjulle grillailemaan. Sää ei tällä kertaa valitettavasti suosinut, olisi nimittäin ollut aikamoiset näkymät sieltä etelärinteen terassilta. Ruoka ja seura kuitenkin maistuivat, juoma ei niinkään. Taidan tosiaan olla tulossa vanhaksi, sillä kun muut lähtivät keskustan kuppiloihin minä toivotin hyvät yöt ja jäin nukkumaan. Aamulla sitten hymyilytti, kun muilla taisi hieman jomottaa päätä ja oma vointini oli mitä mainioin.


Pahoittelut ruokapainotteisista kuvista, mutta en näköjään kuvannut kuin (muiden) ruokia ja naamoja. Ja kun naamoja en viitsi kamalasti tänne laittaa niin vaihtoehdot ovat hieman vähissä.

Ensi viikonloppuna saan nyt kahden reissuviikonlopun jälkeen olla vihdoinkin kotona ja käyttää vaikka kaiken aikani urheiluun, jos siltä tuntuu. Tykkään tosi paljon viikonlopuista Helsingissä, etenkin nyt kun säät ovat parantuneet ja ulkoskin viitsii lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti