lauantai 29. kesäkuuta 2013

Pariisiin!

Huomenna aamulla lähtee (liian) aikaisin lento kohti Pariisia. En vieläkään ole saanut päälle sitä kunnon innostusta, koska reissu tuli taaas kerran niin yhtäkkiä. Vähitellen kuitenkin tavarat alkavat olla pakattuina ja neiti nukahtamispisteessä.


Edessä on myös jossain määrin terapeuttinen loma, sillä minulla hajosi tänäaamuna puhelin. Rakas Samsungini ei enää herännytkään akunloppumiskoomasta ja sitä odottaa nyt siis huolto. Tietysti tämä sattui juuri sopivasti lauantaina, jolloin en enää ehtinyt viedä sitä huoltoon ja saada varapuhelinta käyttöön. Jonotin siis tänään tunnin Elisan liikkeessä ihan vain sen takia, että minuille ojennettaisiin mikrosim-kortin adapteri. Sain sitten käyttöön kaverini puhelimen, joka on kyllä kosketusnäyttöinen ja ei siis mikään kivikautinen. En kuitenkaan aio asennella siihen mitään sovelluksia ja nyt sitten koitetaan selvitä ainakin viikko ilman Instagramia ja jopa jatkuvaa Facebookkausta puhelimella. Otetaan tämä addiktion hoidon kannalta siis. Tällaisina päivinä sitä tajuaa kuinka riippuvainen olenkaan puhelimestani, netistä ja sosiaalisesta mediasta. Mietin jopa tänään, että miten voin huomenna aamulla päivittää lentokentältä Nyt Pariisiin! -hehkutuspäivityksen. Ehkä teen sen siis jo kotona (addiktio on aina addiktio).

Puhelimen hajoamisesta johtuvan ärsytyksen lisäksi olen tänään potenut väsymystä ja lievähköä päänsärkyä. Eilen siis vietimme tuhottoman pitkän, mutta ihan huikean illan, joka alkoi Suomenlinnassa vietetystä skumppapiknikistä ja päättyi kattoterasille jatkoille. Siinä matkalla oli Espan puistosiidereitä, Mbaria ja Aussie Clubia. Aamulla osa porukasta suuntasi vielä samoilla silmillä Pacificon brunssille. Nämä ovat todellakin niitä iltoja, joita ei hetkessä unohdeta. Kuvat eiliseltä valitettavasti tuhoutuivat, kun palautin puhelimeni tänään tehdasasetuksille kokeilumielessä.

Palaillaa ensi viikolla, au revoir!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti