tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uusia tuulia urheiluun

Ihanaa, vihdoinkin pääsin liian pitkän tauon jälkeen aloittamaan taas urheilun. Eilen aamulla heräsin kuin heräsinkin puol kuudelta, kävin lenkillä ja suuntasin seiskaksi työkaverin kanssa salille. Tänään kello soi taas samaan aikaan, sillä olin ajatellut tehdä tuplatreenin: aamulla tunnin lenkki ja illalla jalkatreeni salilla. Päätin kuitenkin onneksi jäädä nukkumaan, sillä en nyt halua ottaa takapakkia liian kovan aloituksen vuoksi. Pian siis lähden kevyelle lenkille ja salille.

Tänään tapasin myös personal trainerin, jonka kanssa tein kahden kuukauden sopimuksen. Kesälomani ja Pariisin reissun vuoksi päätimme aloittaa vasta ensi kuussa. Palkkasin itselleni PT:n muutamastakin syystä. Koen, että maksimaalisiin tuloksiin päästäkseni tarvitsen ammattilaisen apua ja haluan, että joku katsoo ruokailuni ja treenini täysin kuntoon. Minulla todettiin myös kilpirauhasen vajaatoiminta muutama kuukausi sitten, joten nyt kun se saadaan vähitellen lääkityksellä kuntoon niin voin ehkä alkaa saamaan todellisia tuloksia. Personal trainerin opit ja vinkit antavat myös ihan varmasti uutta iloa, motivaatiota ja energiaa tähän touhuun. Ja no, jos maksan jollekkin siitä, että saisin tuloksia aikaiseksi niin varmaan tulee hieman "pakkokin" koittaa saada jotain aikaan. Ja vaikka tapaamisia on vain kerran kuussa, niin kun joku kuitenkin seuraa kehitystä jossain määrin, ei edes uskalla repsahtaa.


Että tällaista tiedossa ensi kuussa. En millään malta odottaa, että pääsen personal trainerini kanssa alkuun! Mietimme myös serkkuni kanssa, jos aloittaisimme yhteisen blogin urheilusta, treenailusta ja ruokailusta. Hän harrastaa crossfitiä eli blogiin tulisi paljon juttua siitäkin. Mutta katsotaan nyt kunhan tuo serkkutyttö ensin kotiutuu Ruotsista ja sopeutuu arkeen Suomessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti