sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

What a weekend

Ihanaa istua omalla sohvalla ja olla tekemättä mitään. Peruin jopa tämän illan pyykkivuoroni, sillä voimat ovat ihan lopussa. Takana on siis yksi kesän parhaimpia viikonloppuja. Koko ajan seuraa ja koko ajan tekemistä. Perjantaina raahasin itseni taas aamuspinningiin ja iltapäivällä kävin työkaverin kanssa tekemässä lihastreeniä salilla. Illalla suunitelmissa oli rentoutua kotona sohvalla omassa seurassa, mutta päädyinkin lähtemään kaverin kanssa Hietalahteen The Tall Ship Races -tapahtumaan.


Lauantaiaamuna kiskoin itseni surullisten vähäisten unien jälkeen keskustaan salille ja jumppaan, jonka jälkeen menin Hannan kanssa nauttimaan Fazerin brunssista. Hinnan ja maineen takia odotin brunssilta aika paljon, mutta nyt jälkikäteen olen kuullut monesta suusta, että valikoima on suppeutunut todella paljon verrattuna alkuaikoihin. Brunssin jälkeen pyörittiin keskustassa ja yritettiin löytää minulle kivaa maximekkoa iltaa varten. Eipä löytynyt.


Keskustasta kotiin, kamat kassiin ja äkkiä Porvoon bussiin. Lähdin Heidin ja hänen porvoolaisen kaverinsa valmistujaisiin. Ilta oli ihan käsittämättömän mukava ja tarjoilu oli jotain ihan uskomatonta. Oli mm. salaatteja, hummusta, kylmiä alkuapalakeittoja sekä tortilloja useilla täytteillä, kuten pulled porkilla, katkaraputäytteelä, guacamolella ja chilidipillä. Jälkkäriksi oli vielä vähän liiankin hyvää porkkanakakkua. Parastahan tässä oli se, että tytöt olivat nähneet kamalasti vaivaa ja valmistaneet kaiken itse. Juhlista oli tarkoitus jatkaa Porvoon yöelämään, mutta kesäiset pihajuhlat vetivät liikaa puoleensa ja päädyimme jäättämään baarit väliin.

Nyt siis aion liimata itseni tähän sohvatuoliin, katsoa ehkä jonkun elokuvan ja fiilistellä sitä, miten ihanaa elämä välillä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti