tiistai 20. elokuuta 2013

Sata asiaa muistettavana

Olen aina ollut suht organisoitu ihminen ja pitänyt kalenteria, kirjoitellut muistilappusia ja nyt älypuhelin aikana jopa puhelimeni on täyttynyt kalenterimerkinnöistä, muistutuksista ja herätyksistä. Huonoon muistiin, kun yhdistää asioiden unohtelun vihaamisen niin kaikki muistikeinot tulevat todella tarpeeseen.

Nyt samaan syssyyn sattui Vietnamin reissuun hoidettavat asiat sekä Helsingistä pois ja Skotlantiin muuttoon liittyvät asiat. Muista hankkia rokotukset, viisumit, hae ne banaanilaatikot, muista katkaista sähkösopimus ja vaihtaa puhelinliittymä. Muista pyytää yliopistolta opiskelutodistus ja vielä se nykyiselle kuntosalille, että soppari katkeaa oikeaan aikaan. Kenelläs ne minun Skotlannissa odottavat tavarat olivatkaan? Muista palauttaa Elisa Viihteen välineet myymälään ja muista nyt vaan tehdä kaikki asiat ajoissa! Ainiin, ne lehdetkin piti peruuttaa!

Noh, nyt kun enää on jäljellä viikko Helsingissä ja alle kaksi Vietnamiin lähtöön niin asiat alkavat vihdoinkin olla hoidettuna. Aivoja kuluttavaa tämä asioiden muistaminen! Onneksi on post it-lappuset ja puhelimen muistutustoiminto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti