keskiviikko 28. elokuuta 2013

Työharjoittelu paketissa

Tämä viikko on ollut aika rankka. Olen ravannut siellä täällä, yrittänyt nähdä ihmisiä ja siinä sivussa myös pakata huomista muuttoa varten. Fyysisten haasteiden lisäksi olen sanonut heipat muutamalle ystävälle ja sukulaiselle sekä tänään jopa koko toimistotiimille. Vaikka tällainen siellä täällä asuminen kuulostaakin hienolta, niin tähän kuuluu paljon henkisesti rankkoja hetkiä ja juuri nämä jäähyväiset ovat listan kärjessä.

Ensimmäisen työpäivän jälkeen, 380 päivää sitten, kirjoitin blogiini näin: Nyt vain tuntuu siltä, etten jaksa odottaa, että mitä tämä vuosi tuo tullessaan! Tai että mitä kaikkea uutta osaankaan vuoden päästä.
Ja nyt tämän harjoitteluvuoden jälkeen voin todeta, että kyllä ihminen voikin oppia vuodessa paljon. Jossain vaiheessa koin, että oppimiseni tyssäsi täysin, sillä tein vain samanlaisia tehtäviä. Kuitenkin joka ikinen päivä imaisin itseeni lisää tietoa, faktaa ja näkökulmia. Vielä vuosi sitten lähes kaikki digimarkkinointiin liittyvä oli vain suuri kysymysmerkki. Nyt tänä päivänä tiedän monesta asiasta niin paljon enemmän.

Takana on todella vaihderikas vuosi. Nyt on kuitenkin aika pistää taas elämä pakettiin ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Seuraavaksi on vuorossa täysrentoutuminen Vietnamissa ja sen jälkeen tuttu Aberdeen. En osaa sanoa miltä tällä hetkellä edes tuntuu, sillä on erittäin haikeaa muuttaa pois Helsingistä ja olla näkemättä tiettyjä tärkeitä henkilöitä, joita näin lähes joka päivä. Samaan aikaan olen erittäin innostunut kaikesta tulevasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti