sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Paluu Aberdeeniin

Alan pikkuhiljaa olla asettunut Aberdeeniin ja asiat alkavat olla hoidettuna. Perjantai-iltana saavuin ajallaan ja uusi kämppikseni haki minut kentältä. Olin nähnyt asunnosta kuvia, mutta yllätyin positiivisesti, kun kaikki näyttikin kuvia paremmalta. Pidän todella paljon tästä asunnosta, sijainti ei vain ole ehkä ihan ideaalisin, kun joudun matkustamaan yliopistolle kahdella bussilla. Totuin Helsingissä kai liian hyvään, kun työmatkani taittui metrolla alle vartissa.

Eilen kävin ensimmäisenä hankkimassa sim-kortin, että saisin netin puhelimeeni. Sen jälkeen kävin pankissa, ostin shampoita ja jopa kauan haaveilemani hiuskihartimen. Piti myös käydä isommassa kaupassa hakemassa pesuaineet, suolat ja muut tarpeellset. Kaiken alusta aloittaminen on aina jotenkin turhauttavaa, kun kaikki pitää taas ostaa jauhoista pesuaineisiin. Vielä pitäisi hankkia bussikortti ja kuntosalijäsenyys. Mutta eiköhän kaikki hoidu ajallaan.

Kävelin tänään myös kampuksellemme katsomaan kuinka paljon se on muuttunut. Nykyiseltä asunnoltani matkaa kertyy suorinta reittiä hieman alle 6 kilometriä. Ajattelinkin siis ostaa juoksurepun ja yhdistää muutamana aamuna viikossa aamulenkit ja koulumatkan. Vaikka Aberdeen oli pysynyt yllättävän samanlaisena, niin kampus oli sitten todellakin muttunut. Yliopistoni sijoitti viimeisten parin vuoden aikana remppaan yli 100 miljoonaa puntaa ja olivat näköjään saaneet sillä summalla aikaan ainakin uuden rakennuksen keskustasta Garthdeen kampukselle siirtyville oppilaille sekä uuden kirjaston. Huomenna sitten näen millaisia muutoksia oma rakennukseni, eli Business School, on kokenut. Aika hienoa, että itse pääsen vielä viimeisenä vuotenani kokemaan tuon uuden kampuksen! Ensimmäinen kuva on asunnoltani, muut ovat kampukselta.


Kuvia asunnosta tulee, kunhan saan huoneeni kuntoon ja tavarat kaverini säilöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti