keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Energiaa yllin kyllin

Minulla on tainnut mennä vuodenajat sekaisin, sillä nythän päivien lyhetessä pitäisi vähitellen masentua ja nuutua. Tiedättehän, se kaamosmasennus sekä sohvatuolin vastustamaton kutsu? Ehei, minulla on menossa keväinen energiapuuska. Etenkin arkena päiväni alkavat aamulla aikaisin ja kotiin tuloni venyy pitkälle iltaan. Kaukana ovat siis ne ennen niin tutut voimattomat päivät, motivaation puutos sekä ikuinen väsymys.

Eilen suuntasin jo ennen seiskaa surkeiden yöunien jälkeen salille. Kotiin palasin vasta 14 tuntia myöhemmin. Siinä välissä olin käynyt salilla, luennolla, istunut kirjastossa, käynyt kampuksen lähimaastoissa lenkillä, pelannut sulkkista ja saanut uusintaesseeni valmiiksi. Tänään taas kävin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni aamukävelyllä, jonka jälkeen oli taas edessä luentoa, kirjastoa ja lisää urheilua. Kotona oltiin taas puoli yhdeksän kieppeillä.


Huomenna on kuitenkin onneksi vapaapäivä yliopistolta. Aion siis nukkua pitkään, syödä aamupalani oikein hitaasti ja sen jälkeen toivottavasti saan tehtyä kouluhommia.

2 kommenttia:

 1. 3 päivänä 5:sta on lukiota on mulla 8:sta klo 16, pikkuisen raskasta. Ensi maanantaina tulee mukava päivä: klo 6 herätys ja kotona ollaan siinä kasin maissa, koska minulla on uusintakoe eli koulussa tulee vietettyä aikaa sellaiset mukavat 9 tuntia. :D
  Väitän myös kärsiväni vuodenaika masennuksesta, joka iskee aina kun alkaa ilma pimentyä. Nyt alkaa taas se aika olla käsillä :( Olo helpottuu taas siinä helmikuun lopussa - maaliskuun alussa. :) Onneksi myös kaverit, söpöt pojat, herkut ja matkustelu yms. hyvän mielen asiat auttaa :)
  Mullekin kyllä kelpaisi tuollainen keväinen energianpuuska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt vain sitten täytyy keskittyä juuri noihin mukaviin asioihin! Mutta kai juuri tuo kausimasentelu on yleistä kylmissä ja pimeissä maissa. Itseeni ainakin iski se viime vuonna Suomessa oikein olan takaa :/ mutta hei, asian sisäistäminen on jo hyvä asia eli nyt vain ajatukset kohti kesää - ja tietysti niitä söpöjä poikia! :) tsemppiä syksyyn ja maanantain uusintakokeeseen!

   Poista