tiistai 1. lokakuuta 2013

Just keep going

Joku viisas joskus totesi (telkkumainoksessa), että hyvä ruoka, parempi mieli. En voisi olla yhtään enempää samaa mieltä kyseisen lausahduksen kanssa tänään. Kun lappaa suuhunsa bataattiranskalaisia ja iskän valmistamalla chilikastikkeella maustettua kana-vihanneswokkia, niin unohtuu stressi, huolet ja surut.

Koulu siis alkoi eilen ja heti eteen iskettiin kaikenmoista ongelmaa ja lisästressiä aiheuttavaa tekijää. Olenko kokopäiväinen opiskelija, osa-aikainen vaiko molempia? Maksanko opiskeluistani? Mitä maksan? Tänään jatkui sama ruljanssi ja kotiin tullessani olin lievästi sanottuna hieman ärsyyntynyt. Toin kaverini kanssa hänen säilössään olleet tavarani ja sen jälkeen suhasin kauppaan. En tiennyt mitä sitä haluaisi, mutta jotain herkullista sen oli oltava.

Nyt illallisen jälkeen olo onkin ihan eri. Sain vihdoinkin maksettua yhden kurssin ja sitä mukaa opiskeluasiani etenevät. Sain positiivista palautetta kurssin uusimista varten ja sen tekemiseen ei tulekkaan menemään kovin paljoa aikaa. Sain tänään myös uuden toimivan pankkikortin ja pystyin tilaamaan proteiinijauheita, aika herkullisen kuuloisilla mauilla (hehe, katsotaan miltä todellisuudessa maistuu). Tänään myös selvisi missä ryhmässä olen, kun siis vaihdoin myös tutkintoa tässä stressin keskellä. Lukkariani tuijotellessani totesin, että huominen ja torstai ovat tällä viikolla vapaita. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ehdin vihdoinkin liittyä huomenna salille ja kun perjantaina hankin bussikortin niin alkaa hommat oikeasti luistamaan (eikä tarvitse kävellä 6 km kouluun). Kun tuntuu, että mikään asia ei onnistu niin täytyy näköjään vaan hengittää syvään ja edetä askel kerrallaan. Näin ne asiat pikkuhiljaa alkavat hoitua, onneksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti