sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viikonloppuloma Glasgow'ssa

Olen kerran aikaisemminkin, nelisen vuotta sitten, käynyt Glasgow'ssa. Siitä minilomasta en tosiaan muista muuta kuin loppumattoman sateen, kylmyyden ja yökerhot. Nyt oli siis korkea aika hypätä bussiin ja suunnata suomalaisen Annelin luokse viikonloppulomalle. Ja lomaa se todellakin oli, sillä heti saapuessani pöydässä odotti illallinen, aamupalaletut saapuivat samalla tehokkuudella aamupalapöytään ja edes petiänikään en pedannut itse.

Saavuin perjantai-iltana vasta kahdeksan jälkeen, joten illallisen jälkeen ehdimme käydä enää ihanalla Ashton Lanella koktaileilla. Seuravaavana päivänä pyörimme aamupäivällä keskustassa, kunnes Vietnamissa tapaamani skottipariskunta haki meidät katsomaan rugbya noin 50 kilometrin päähän Glasgow'sta. Kokemus oli meille molemmille suomitytöille ihan uusi, joten puolet pelistä taisi mennä ohi. Pelin jälkeen meninne vielä burgereille Ashton Lanelle ja illalla suuntasin Annelin kanssa myöhäisnäytökseen katsomaan The Fifth Estaten, eli leffan Wikileaksista.Tänään sitten kävimme ennen lähtöäni Kelvingroven taidegalleriassa/museossa ja teellä todella tunnelmallisessa kahvilassa. Olin tosiaan varannut bussiliput heti aamuksi, mutta kun käsipallotreenit peruttiin niin vaihdoin liput iltapäivän bussiin. 


Viikonloppu oli todella mukava! Tällä kertaa kaupungista jäi todella positiivinen olo, joten enköhän tämän viimeisen vuoden aikana suuntaa sinne vielä uudestaan. Vaikka ehdittiin tehdä paljon niin olo on nyt mukavan rentoutunut. Nyt onkin sitten aika aloittaa esseiden täyteinen kuukausi. Edessä on siis todella paljon kirjastossa istumista ja tuhansien sanojen kirjoitusta. Joululomaa odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Oliko Fifth Estate hyvä leffa? Mitä pidät? Itse ajattelin mennä katsomaan sen tai stten It's Time - leffan :)
  Pääosassa Fifth Estate - leffassa on ainakin hyvä näyttelijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me molemmat pidettiin leffasta Annelin kanssa! Eli itse ainakin suosittelen ja se pääosan näyttelijä kyllä hoiti hommansa hyvin! :)

   Poista