maanantai 7. lokakuuta 2013

Viimeisen vuoden asunto

Tänä vuonna sain hoidettua kerrankin itselleni asunnon jo hyvissä ajoin ennen Skotlantiin paluuta. Postasin ilmoituksen Gumtreen sivustolle ja muutaman selkeästi epäilyttävän yhteydenoton jälkeen minuun otti yhteyttä järkevän oloinen henkilö. Viesteiltiin asiasta, näin kuvia ja sovimme säännöistä.

Asunto on aika suuri ja jaan sen yhden 25-vuotiaan miehenalun kanssa. En ole ennen asunut miespuolisen kanssa solukämpässä, joten olihan sitäkin nyt pakko kokeilla. Eihän sitä tiedä, että montako soluasuntoa tässä enää ehtii kokea! Meillä molemmilla on siis tilavat huoneet, joiden lisäksi kämpässä on iso olkkari, kylppäri, keittiö ja eteisessä vaatehuone. Lattiat ovat parkettia (jes, ei kokolattiamattoja!), asunto on todella siisti ja minä onnellinen. Ainut pienimuotoinen miinus on se, että kämppä sijaitsee noin vartin bussimatkan päässä keskustasta, eli yliopistolle joudun matkustamaan kahdella bussilla. Kerrostalo itsessään on yksi Aberdeenin korkeimpia ja meidän kämppämme asettuu talon puoleen väliin, eli seitsemänteen kerrokseen. Täältä näkyy meri ja oikeastaan koko Aberdeen. Aamuisin, kun aurinko nousee ja ilma on vielä hieman sinertävä, on maisema aika upea.

Kuvia en jaksanut ottaa koko asunnosta, mutta tältä minun huoneeni pienen uudelleen järjestelyn jälkeen näyttää. Huone oli siis täysin kalustettu ja itse toin tänne vain pieniä juttuja. Matto olisi kyllä oikein kiva!


2 kommenttia:

  1. Oho! Ei kokolattiamattoa :D
    Oikein kivan näköinen huone :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) ja kokolattiamattoa ei ollut itse asiassa viime vuonnakaan!

    VastaaPoista