torstai 14. marraskuuta 2013

Brunssista energiaa arkeen

Kuten jo maanantain tekstissä mainitsin, meillä ei ole tällä viikolla lainkaan luentoja. Muistan todella hyvin, kuinka ensimmäisenä vuotena nautin viikon lomasta ja otin rennosti. Nyt viimeisenä opiskeluvuotenani tästä luennottomasta viikosta on loma todella kaukana, sillä istun keskimäärin ainakin 8 tuntia päivästäni kirjastossa tai läppäri sylissä sohvalla. Jotain kivaa oli kuitenkin keksittävä kirjaston, salin sekä kotona pyörähtämisen väliin. Bongasinkin sopivasti viime viikolla netistä tarjouksen brunssista ja mikäpä sen parempi tapa olisikaan aloittaa päivä, kuin syödä napa täyteen! Kuvat valitettavasti ovat todella surkeaa laatua, sillä järkkärini majailee yhä Suomessa. Mutta ehkäpä te kuitenkin saatte idean siitä, miten mainiosti aamuni Iidan kanssa alkoikaan.


Tarjousbrunssiin kuului sopiva valikoima muroja ja myslejä, leipiä, muffinsseja, hedelmiä, mehuja sekä jogurtteja. Näiden lisäksi saimme valita vielä lämpimän aterian. Itse otin munakokkelia ja lohta, Iida taas valitsi leivän uppomunilla ja hollandaise-kastikkeella. Annokset eivät olleet mielestämme kovin esteettisesti kauniita, mutta omani ainakin maistui erittäin hyvältä! Saimme pöytään vielä pannullisen kahvia.


Suunnittelimme toista kierrosta jälkkärimeiningillä, mutta ennen kuin huomasimmekaan, oli brunssipöytä jo tyhjennetty. Heti brunssin jälkeen aloimme jo haaveilemaan seuraavasta kerrasta pahimman esseeruljanssin jälkeen, jolloin ajatukset ovat jo vahvasti joululomassa. Tosin, opparin ja parin esseen äärellä se joululomakin taitaa tänä vuonna mennä. Mutta minä en aio valittaa, sillä olen kiitollisempaakin kiitollisempi, että saan olla nyt neljännellä vuodella. Tilanne voisi olla oikeasti todella pahempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti