perjantai 29. marraskuuta 2013

Flunssaa ja dediksiä

Uhosin kovasti, että maanataina ne kouluhommat vähenee, maanantain jälkeen alkaa vapaajakso. Turhaan huutelin, sillä maanantain jälkeen se työ taisi vasta alkaa. Viime yönä kuitenkin klo 01.34 vihdoinkin tulostin thesis proposalin ja pistin koko paketin kasaan. Onneksi siis hain ja sain lisäaikaa kyseiselle raportille, en olisi ikinä saanut sitä tuohon kuntoon viime maanantaihin mennessä! Kello soi pirteäsi noin 5 tuntia myöhemmin, sillä oli herättävä tekemään tämän päivän esitelmää, josta emme saa edes arvosanaa. Ehkä juuri siksi istunkin tässä nyt turhautuneena. Hmph, Starbucks ja Diffusion of innovation, improvisoidaan sitten kun infoa (tai mielenkiintoa) ei nyt löydy.


Tähän viikkoon on mahtunut myös flunssa, joka eteni aikamoiseksi kurkkukivuksi ja siitä tutulla kaavalla kuumeeksi. Ei kuitenkaan ole ollut aikaa levätä, sillä näitä koulujuttuja nyt on ollut.. Harmittaa ihan hirmuisesti, koska tämän päivän jälkeen minulla olisi aikaa urheilla mielin määrin ja keskittyä asioihin, joita en ole koulukiireiltäni ehtinyt. Flunssan ja pakkoloman kunniaksi päätinkin siis tehdä äkkipäätöksen, kävellä tatuointiliikkeeseen ja varata ajan seuraavalle päivälle. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut, että milloin minulla olisi tulossa urheiluton jakso, että voisin käydä nakuttamassa hieman lisää väriä elämääni. Kävin siis lisäämässä vain lintuja vuosi sitten aloitettuun tatuointiin.

Olen nyt siis hieman ristiriitaisissa tunnelmissa. Jes, kouluhommat rauhoittuu edes pariksi päiväksi, mutta samaan aikaan joudun pakkolepoon sairastelun vuoksi. Minulta jää jopa toista viikkoa putkeen lentopallotreenit ja peli väliin. Olen myös sopinut lounastreffit Iidan kanssa huomiseksi, kun vihdoinkin on aikaa nähdä toisiamme muuallakin kuin kirjastossa. Tänään on jo parempi olo, mutta nyt minä aion hoitaa koko tämän flunssan pois kunnolla, ettei se enää palaa! Ehkä on myös ihan hyvä pysähtyä, tuijottaa telkkua, lukea kauan sitten kiireiden takia kesken jäänyt kirja loppuun ja vaikka vaan olla. Nukkua päikkäreitä, siivota kamalassa kaaoksessa oleva huone ja pistää parit joululaulut soimaan.

Nautitaan viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti