lauantai 30. marraskuuta 2013

Ihanan hidas aamu

Tänä aamuna heräsin tajuamaan, että eilen vihdoinkin palautin tämän vuoden viimeisen esseen. Kurkkasin kelloa ja tiesin voisin nukkua vaikka koko päivän. Päätin siis pyöriskellä sängyssä vielä hetken kunnes kämppiksen meteli pakotti nousemaan. Myös aamupalani venähti puoleen päivään, sillä en keksinyt mitään mikä maistuisi ja olisi tarpeeksi nautinnollista tällaiseen luksusaamuun. Taidan siis olla todella kipeänä, kun päivän lempiateriani ei maistunutkaan heti sängystä noustuani.

Aamupalani vaihtui brunssiksi. Keitin kananmunia, pilkoin vihanneksia ja sekoitin marjaisan jogurtin. Oli pakko paeta omaan huoneeseen, sillä kämppiksellä pauhasi vaihteeksi kunnon hevirokit koko kämpässä. Kannoin siis herkut sänkyyn ja pistin seesteisen a cappella joulumusiikin taustalle. 


Loppupäiväksi minulla ei ole muita suunnitelmia kuin siivota huoneeni loppuun ja pestä parit koneelliset pyykkiä. Jos totta puhutaan, nyt on hieman orpo olo. Flunssan takia en voi urheilla, bussikortistani loppui aika ja ei ole mitään mitä pitäisi pakosti tehdä. Ehkä voisinkin aloittaa tammikuun esseet jo tänään? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti