maanantai 11. marraskuuta 2013

Mahtava maanantai

Kaikessa arkisuudessaan, minulla oli tänään oikein hyvä päivä. Yksi asiaan vaikuttavimmista tekijöistä oli se, että meillä ei ole koko viikolla luentoja ja voimme keskittyä koulutehtäviimme kotoa käsin. Tänään sainkin siis olla laiska ja ahkera samaan aikaan.

Aloitin aamuni yllättämällä itseni. Olin suunnitellut tekeväni 90 minuutin mittaisen aamuhölkän juoksumatolla. Ensimmäiset 30 minuuttia olivat kuitenkin niin tuskaiset, että olin jo melkein päättänyt luovuttaa. Onneksi pysyin vahvana, sillä pian sen jälkeen pohjejumit aukesivat ja muutenkin sykkeet tasoittuivat. 75 minuutin kohdilla olin todella täynnä energiaa ja tuntui, että ylämäki-alamäkihölkkää olisi voinut jatkaa vaikka kuinka kauan. Päätin kuitenkin siinä vaiheessa ottaa pari kovaa spurttia ja tyytyä 90 minuutin jälkeen venyttelyyn. Vaikka olinkin suunnitellut, että pysyisin juoksumatolla kokonaiset 90 minuuttia, en kuitenkaan edes itse uskonut siihen. Kilometrillisesti hölkkä oli itselleni vielä suht normaali, mutta ulkona lenkkeillessä kun tulee välillä esimerkiksi pysähdeltyä liikennevaloihin tai nappaamaan kuva ihanasta maisemasta, ei hölkkä ja juoksu ole jatkuvaa. Mutta näköjään sitä pystyy, kun vain yrittää!

Tänään sain myös vihdoinkin syödä ruokani lämpimänä, enkä joutunut mutustamaan kylmiä aterioita muovirasioista. Aamu-urheilun jälkeen tein tämän hetken herkkuani, uunissa paistettua proteiinipannaria ja nautin sen katsomalla CSI:tä telkusta ilman mitään kiirettä minnekkään. Myöhäinen lounas taas oli uunivihanneksia sekä tulisia papu-tonnikalanappeja salaattipedillä. Olipas taas arkista, mutta niiiiin nautinnollista! Etenkin nuo uunivihannekset/-juurekset tuntuvat usein unohtuvan, mutta aina ne vain maistuvat niin tuhottoman hyviltä.

Päivääni piristi myös postimies, joka toi ovelleni uudet treenitossut sekä sortsit. Kuten kuvasta näkyy, en sitten kuitenkaan päätynyt yhteenkään aiemmin pohtimaani pariin. Kiitos postimiehen ajoituksen, sain ottaa kengät sekä sortsit heti kokeiluun illan jalkatreeniin!


Vaikka tänään ei tapahtunutkaan mitään elämääni mullistavaa, oli päivä mielestäni vain todella onnistunut. Tuntuu myös, että koko viikosta on tulossa mahtava, sillä edessä on vaikka ja mitä. Huomenna tapaan oppariohjaajani ensimmäistä kertaa ja toivon, että saan aiheeseeni hieman selkeyttä. Tänään kulutinkin suuren osan päivästäni aihetta pohtien ja artikkeleita etsien. Keskiviikkona menen Iidan kanssa brunssille ja torstaina olisi muutaman kuukauden tauon jälkeen aika taas kaivaa esiin tästä kotihiirestä jonkun sortin party animal. Ihania asioita siis edessä. Mukavaa viikkoa teillekkin!

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat lenkkarit! Sydän oikein sulaa noin kauniita popoja katsellessa. Mahtava tuo ysikympin juoksu ja vielä matolla, tuollainen sisukkuus on tosi hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa, omaa treenailuakin tuntui mukavasti piristävän uudet, ihanat ja värikkäät kengät! Niiden voimalla taisinkin jaksaa tänäaamuna juosta uudestaan tuon ysikymppisen. Sinnikkyys todellakin palkitaan, sillä olotila on juoksun jälkeen aivan mahtava!

   Ja pakko vielä sanoa, sinulla on aivan huikea ruokablogi! Ihanaa nähdä, että tuollaisia blogeja alkaa näkyä Suomenkin kartalla jatkuvasti enemmän ja enemmän :)

   Poista