tiistai 26. marraskuuta 2013

Onnekas vai onnellinen?

Tämän syksyn aikana niskaani on kaadettu kuraa oikein ämpäreittäin. Kaikki alkoi yhdestä kurssityöstä  ja sen jälkeen lumipalloefektin lailla ongelmia ja vastoinkäymisiä alkoi kertyä. Nyt vihdoinkin tänään, viimeisen ongelman selvittyä, haluan todeta että tuon kuraisen kauden jälkeen syitä iloon on alkanut löytyä ainakin tuplana enemmän. Ehkä onkin siis ihan hyvä välillä kokea pieniä vastoinkäymisiä, sillä niiden jälkeen osaa taas nauttia elämästään enemmän. Että kaatakaa vain kuraa niskaan, kohta minä hymyilen tuplana enemmän!


Tällä hetkellä minusta tuntuu, että onneni on kääntynyt. Yhtäkkiä kaikki on paremmin, asiat luistavat ja hommat hoituvat. Tunnen jotenkin olevani onnekas, kun asiat sujuvat niin helposti. Toisaalta taas, ehkä olenkin vain onnellisempi? Kolhujen keskellä yritti vain pysyä vahvana ja nyt kun on palattu siihen tavalliseen elämään niin yhtäkkiä normaalitkin asiat tuntuvat ihanilta. Jes, olenpa onnekas kun uudet tilaamani housut ovat sopivat! Jes, olenpa onnekas, kun ulkona paistaa aurinko ja koska elämäni on vain niin ihanaa!

Yltiöpositiivista, mutta niin mukavaa. Hyvin pitkän kaamoskauden jälkeen kuitenkin otan tämän onnellisuuden avosylin vastaan. Mikään konkreettinen asia ei ole muuttunut, mutta yhtäkkiä lähes jokainen hetki on hyvä. Uskaltaisin jopa ehkä todeta tähän, että kilpirauhashormonin lääkitys taitaa olla vihdoinkin kohdillaan, kun vajaatoiminnasta kärsivälle ominainen oire, alakuloisuus on poissa. Oli miten oli, tänäpäivänä on hymy herkässä!

Onnellista ja onnekasta loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Positiivinen ajattelu tarttuu ja semyös tuplaantuu, kun jaksaa uskoa hyviin asioihin. Ihanaa pohdintaa! :) Jatka hymyilyä ja huomaat, että jatkossa asiat on vieläkin helpompia ja parempia ja samalla ne vaikeat asiat on helpompi päästä yli.

  Kiitos tästä positiivisuus paketista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marissa tsempistä! toivonkin, että tällaista iloa voisi jakaa muille :)

   Poista