keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Taas se saapuu yllättäen

Toissapäivänä olin kirjoittamassa siitä, kuinka taas kerran joulu tulee ihan yhtäkkiä ja kuinka lähdin marraskuun puolessa välissä salille ilman takkia, vain huppari päällä. Postausta kirjoittaessa taisin unohtaa koputtaa puuta, sillä eilen aamulla heräsin aamuviideltä katselemaan alas leijailevia lumihiutaleita. Vihdoinkin tännekkin tuli ensilumi ja sen mukana myös talvi. Tänä aamuna kuitenkin lumi oli jo poissa ja tilalla oli vain kylmä ja hyytävä tuuli.

Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että ihan kulman takana oleva joulukuu on saapunut ihan huomaamattani. Tänä vuonna en ole odottanut joulua yhtä tuskaisesti kuin aiempina vuosina, sillä olen viihtynyt Aberdeenissa. Koulukiireiden keskellä en ole edes ehtinyt kamalasti ajattelemaan asiaa ja olen vain toivonut, että päivät kuluisivat hitaammin, jotta saisin kaikki esseet valmiiksi ennen palautuspäiviä. Istun nytkin tässä sohvalla bloggailemassa, vaikka ensimmäistä kertaa ikinä pelottaakin, että en saa kaikkea valmiiksi ajallaan.


Tajusin myös, että tänään on tasan 4 viikkoa joululomani alkuun ja siihen, että lennän Suomeen. Odotan todella paljon, että pääsen kotiin, saan heittää kouluhommat edes ihan hetkeksi unholaan, nään perhettä ja ystäviä ja saan vain olla. Joulu on niin ihanan tunnelmallista aikaa. Toivon myös, että Vaasaan laskeutuessani maa on vitivalkoinen. Haaveilen jopa ihan hieman hiihtoretkistä ja kuumasta kaakaosta keskellä metsää. Unelmoin piparkakkutalon rakentamisesta ja jouluaaton saunasta. Nyt se tuskallinen päivien laskeminen taisi sitten alkaa!

Kuva weheartit

3 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa tuo täydellisen joulun maalailu :) Minusta kuitenkin odotuksessa on jotain ihanan kutkuttavaa, joten nautin myös juurikin siitä "päivien laskemisesta". Vaikka pakko myöntää, etten itsekään pidä miljoonista deadlineista ja tenteistä, joita tuntuu aina joulun alle kovasti kasaantuvan...

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ensi maanantaina onneksi kouluhommat rauhoittuvat hieman! Sitten alan varmasti odottelemaan tuota joulua oikein olan takaa :) tuntuu, että ulkomailla asuminen on herättänyt minussa todellisen joulunrakastajan. Lasketaan päiviä, suunnitellaan pieniäkin juttuja ja haaveillaan hassuista asioista.

   Poista
  2. Mukava kuulla, että pian helpottaa :) Ah joulu on kyllä ihanaa aikaa <3

   Poista