sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Urheiluvaatemaniaa

Sanakirjan mukaan mania on hetkellistä innostumista tai euforiaa kuvaava tila. Omalla kohdallani urheiluvaatteisiin kohdistuva rakkaus ei kuitenkaan ole millään tasolla hetkellistä ja usein mieluummin suuntaankin urheilukauppaan kuin lähden shoppailemaan mitään muita vaatteita. Mietinkin yksi päivä, että jos voittaisin lahjakortin mihin vain kauppaan, niin mikä se olisi. Kesti noin kaksi sekuntia tajuta, että no tietysti se olisi urheiluliike. Ostaisin Nike Free Runit jokaisessa värissä, ihania huppareita, kuoritakkeja, juoksuhousuja, eri värisiä treenitoppeja..

Jos myymälässä on tavallisten vaatteiden lisäksi urheiluvaateosasto niin jotenkin kummallisesti minut löytää aina sieltä lenkkareiden ja juoksutrikoiden seasta. Olenkin usein pohtinut, että mikä minua niissä urheilukuteissa oikein kiehtoo. Uskon, että kyse on paljolti mukavuudesta sekä istuvuudesta. Tälläkin sekunnilla istun fleecevuorinen juoksupaita sekä Reebokin collegehousut päällä. Nämä venyvät, ovat lämpimät, mukavat, istuvat hyvin ja ovatpa vielä mukavan näköisetkin. Ja tiedättehän te ne kuoritakit, jotka eivät vain suojaa kurjalta säältä, mutta ovat täydellisesti kehon muotojen mukaan valmistettu.

Urheiluvaateshoppaus on minulle siis todellista nautintoa. Hyvin usein urheiluliikkeissä innostunkin ihan liikaa ja haluaisin tyhjentää koko kaupan. Viimeksi tänään lähdin hakemaan collegehousuja, mutta kannoinkin sovituskoppiin yli kymmenen tuotetta. Tietysti olisin halunnut ostaa niistä oikeastaan kaikki, kukkaron nyörit eivät vaan antaneet tarpeeksi periksi. Mukaan tarttuivat ne colleget, mutta myös ihanan värikäs sekä niin pehmeä ja mukava juoksupaita.


Ja näitä kuvia katsellessa ei voi todeta muuta kuin, että urheiluvaatteet näyttävät myös hyviltä! Istuvuuden lisäksi värit ovat ihania ja tyylit trendikkäitä!

2 kommenttia:

 1. aaa arvaa alkoko tehä mieli uusia ihania värikkäitä treenivaatteita!
  noi lenkkarit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei kovinkaan vaikea arvata! Tiedän todellakin tunteen ;)

   Poista