maanantai 9. joulukuuta 2013

Voimat vähissä

Tuntuu, että joka elämän alueella olen tällä hetkellä hieman nuukahtanut. Kyse on onneksi vain fyysisestä väsähtämisestä ja mieli on pysynyt korkealla. Viikonlopun vedin todella rennosti. Hautauduin sänkyyni katselemaan surkeaa brittitelkkuviihdettä, kirjoittelin esseitä teekuppi vieressäni, kiertelin kaupoissa ja urheilin kevyesti. Vaikka koulustressi on vähentynyt ja aikaa tuntuu olevan enemmän, niin silti väsyttää. Aamut ovat alkaneet venyä pidemmiksi ja kello yhdeksänkin herätykset tuntuvat vaikeilta.

Maanantain kunniaksi otin kuitenkin rakettilähdön ja suuntasin salille tekemään cardioliikuntaa. Ensiksi oli hieman crossaria, sitten soutamista ja lopuksi 45 minuutin spinning. Onneksi kroppa urheilun aikana hieman vetristyi, mutta voi itku miten voimaton oloni oli crosstrainerille noustessa. Tuntui kuin jalat olisivat puupökkelöt ja syke tuntui nousevan hurjasti, vaikka luvut näyttivät normaalia matalammilta. Kyse ei voi kuitenkaan olla liiallisesta urheilusta viime aikoina, sillä flunssailun takia on tullut pidettyä taukoa viikko ja otettua todella kevyesti senkin jälkeen. Ehkä kyse on ennemminkin siitä, että viime aikoina lenkit ja spinningit eivät ole kuuluneet treenipäiviini. Spinning tunti oli tietysti todella rankka, mutta viimeistään sen jälkeen alkoi olla virkeänä. Ainakin tunnin verran, kunnes olin nuukahtaa kuluttajapsykan luennolle.


Lähdin Iidan kanssa yliopistolta samaa matkaa ja päädyimme Revolutioniin syömään, sillä heillä on maanataisin kaikki puoleen hintaan. Sieltä suuntasimme vielä seuraavaan pubiin jälkkäreille, sillä he tarjoavat aivan huikean cookiecup-jätskiannoksen, joka on kaiken lisäksi joka päivä kaksi yhden hinnalla -tarjouksessa. Nyt sitten istun tässä kotona maha karmivan täynnä ja olisin todellakin valmis nukkumaan. Kello ei ole vielä kahdeksaakaan ja silmät lupsahtelevat kiinni. Tarkoituksena olisi kuitenkin vielä jatkaa kouluhommien tekemistä, sillä lähestyvän joululoman paine on kova. Huomenna aion väsyttää itseäni vielä hieman lisää ja herätä kuudelta salille, sen jälkeen luennolle, kirjastoon ja illalla pelaamaan vuoden viimeinen ottelu. Tämän vuoden puolella minulla on enää kaksi koulupäivää ja Suomi-laskurikin näyttää alle 9 päivää, joten koitetaan nyt vain jaksaa!

Onko kenelläkään muulla voimat loppumassa? Itselleni lähellä häämöttävä loma tulee enemmän kuin tarpeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti