sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kaipaan jouluista tunnelmaa

Paljon olen kehunut tämän vuotisen asuntoni ikkunoista näkyvää maisemaa. Tänään ikkunoista ei kuitenkaan paljon muuta näy kuin sumua ja kovaa vesisadetta. Vettä siis tulee kuin saavista kaatamalla. Aamulla pyöriskelin melkein tunnin sängyssäni ja kuuntelin ikkunaan ropisevaa sadetta. Oli ihana tietää, että minun ei ole pakko mennä tänään ulos.

Kurjan sään vuoksi ajattelinkin sukeltaa ajassa taaksepäin ja fiilistellä mennyttä joulua. Tenttiin lukemisen keskellä jotenkin tuo ihana, lämmin ja rento tunnelma kutsuu minua hieman liikaakin. Näiden fiilistelykuvien lisäksi kansiosta löytyy kuvia, joissa tupamme on täynnä ihmisiä. Olen aina ajatellut, että olohuoneemme on aika sopivan kokoinen, mutta kuvia katsellessa yli kymmenen ihmistä täynnä oleva huone tuntuukin yhtäkkiä paljon pienemmältä! Oi joulu ja loma, tulkaa takaisin!

4 kommenttia:

 1. Kamala ilma ollut tosiaan tänään! Tuo ei kuitenkaan meillä miestä pidätellyt, joten lähti suunnitelmiensa mukaisesti parinkymmenen kilsan juoksulenkille. Käskin pysymään poissa puiden lähistöltä! Kotiin ei sitten taas tullutkaan kovin iloista miestä, vaan kun kysyin, että miten juoksu meni, sain vastaukseksi, että "se oli ihan p*rseestä". :DD Nyt odotellaan josko kännykkä heräisi henkiin, kun sai kosteutta niin paljon..

  Tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tuonne ilmaan niin pitkälle lenkille! Aikamoista sisua ja päättäväisyyttä kyllä vaadittu. Toivotaan, että kännykkä herää henkiin ja toivotaan, että huominen aurinkoiselta näyttävä säätiedote pitää paikkaansa! :)

   Poista
 2. Vau, näiden kuvien jälkeen mäkin aloin kaipaamaan joulua! ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) onneksi joulu on edes kerran vuodessa!

   Poista