keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Laiskottelu on luksusta

Palautin maanantaina viimeisen esseen ja nyt on jäljellä enää yksi tentti viikon päästä. Ensimmäistä kertaa ikinä jätin esseen turhan viime tippaan ja kirjoitin sitä sunnuntaiyönä puoli kolmeen asti ja heräsin noin 4 tunnin unien jälkeen viimeistelemään sen. Aihe oli jotenkin turhauttava ja vaikka tuntuukin, että vastasin kysymyksiin toivotulla tavalla, olen erittäin epävarma lopputuloksesta. Esseen palautuksen jälkeen päätin palkita itseni tutulla tavalla ja kierrellä kaupoissa. Olen oppinut, että ruoalla palkitseminen on ehkä hieman väärä tapa, joten hoidan itseni selkään taputtamisen mieluummin vaikka tyhjentämällä tiliäni. Päätin myös ennen palautusta, että jos esseestä napsahtaa paras arvosana, ostan Niken Free Runit ja jos saan toiseksi parhaan arvosanan niin ostan yhden ihanan kellon, jota olen jo hetken katsellut. Kallista tämä opiskelu!


Shoppailun jälkeen tulin kotiin ja vetäisin vahingossa jopa kolmen tunnin päikkärit. Illan sali jäi siis vain haaveeksi. Seuraavana päivänä päätin tehdä asioita, jotka rentouttavat stressaantunutta kroppaa ja päätäni. Nukuin ensinnäkin jopa kymppiin, jonka jälkeen suuntasin pitkälle lenkille testailemaan uutta tuulitakkia. Kotiin tultuani tuijotin telkkua, luin huuhaa-lehtiä, tein ihanan kana-kasviswokin ja suuntasin salille. Sama kaava jatkui tänään; aamulenkki, ihana aamupala ja nyt pitäisi hieman tutustua ensi viikon koealueeseen, jonka jälkeen suuntaan salille ja vuoden ensimmäiseen lentopallopeliin. Rentoutuneempi mieli kiittää ja kuittaa!

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tie tuossa kuvassa <3
  Onko Aberdeenissa hyviä lenkkeilypaikkoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nappasin kuvan eilen lenkillä :) on täällä ihan hyviä lenkkeilypaikkoja, esim joenvarsireitti, merenranta, puistoja, yms. Itse asun tänä vuonna aika kaukana kaikista, eli jos haluan esim. joenvarrella (lempparini!) lenkkeillä niin reitistä tulee väistämättäkin noin 10km.

   Poista