torstai 6. helmikuuta 2014

Alkuviikon iloja

Tämä viikko on ollut aika mukava ja haluan todeta sen nyt, ennen kuin saan sähköpostin, että pelottavin kurssityömme on nyt arvosteltu ja haettavissa. Sen jälkeen saatan pudota kovaa ja korkealta. Joten fiilistellään nyt vielä kun voi!

Maanantaina alkoi taas opiskelu ja kiinnostus oli keskimäärin miinus miljoona. Opiskelumotivaatio on kuitenkin noussut ihan hyvää tahtia, sillä ensin varmistui A yhdestä kurssista viime lukukaudelta ja seuraavana päivänä taas oppariohjaajani näytti kuin näyttikin vihreää valoa opparilleni. Sain kyseltyä häneltä paljon asioita ja kirjoittaminen on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Istun tällä hetkellä taas kampuksemme vanhassa kirjastossa kirjoittamassa literature reviewtä ja pohtimalla mitä muotifirmat ja -jälleenmyyjät oikein touhuavat sosiaalisessa mediassa. Näyttää siltä, että Twitter on laskussa ja esim. Google+ ja Pinterest ovat nousussa fashion puolella. Sinne siis!

Myös koulun ulkopuolella on tapahtunut kivoja juttuja. Ihan ensimmäiseksi haluan todeta, että järkyttävä kurkkukipu on vihdoinkin poissa. Sain maanantaina lääkäriltä vahvempia kipulääkkeitä ja seuraavana aamuna heräsin lähes kivuttomaan kurkkuun. Tänään loppuu antibiootit ja vihdoinkin myös imusolmukkeiden turvotus on poissa. Tiistaiaamuna käväisin myös lempparikenkäkaupassa ja bongasin ruosteen puna-oranssit remmikorkkarit. Sillä kyseinen myymälä on muuttamassa viereiseen ostoskeskukseen, oli heillä paljon tuotteita alessa ja näistä aletuotteista tippui vielä puolet hinnasta pois. Viimeinen kappale söpöjä kenkiä lähti siis mukaani naurettavaan 12 punnan hintaan. Kengät ovat söpöt, supermukavat ja tekivät tämän tytön todella onnellisiksi. Katsotaan tulenko käyttämään niitä useammin kuin kerran elämässäni, sillä olen aikamoinen tennareiden kuluttaja. Korkoja ei paljoa enää tule käytettyä. Myös Esprit kuljetti kotiin (tai jätti oikeastaan naapurilleni) pari mekkoa, joista toinen täytti kaikki mahdolliset kriteerini. Olin jo pidempään etsinyt mustaa pitkähihaista arkimekkoa. Hauskinta tässä on se, että äitini oli tilannut saman mekon, jonka jälkeen minäkin halusin sen. Tänään aamulla käytiin vielä Iidan kanssa aamupalalla/brunssilla Aberdeenin ainoassa paikassa, jossa on edes hieman aamupalaa buffet-muodossa.


Tällä viikolla siis kouluhommat, ostokset sekä ruoka on tehnyt tämän neidin aika onnelliseksi. Ja tänään paistaa jopa aurinko liian monen sadepäivän jälkeen! Toivottavasti teidänkin viikkonne on ollut mukava :)

Ps. Olethan huomannut, että minut löydät myös Instagramista nimellä jenninuor? Sinne päivittyy esim. kuvat uusista puna-oranssisista korkkareista, aurinkoisista aamuista ja muista elämäni iloista ahkerammin sekä nopeammin kuin tänne blogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti