maanantai 17. helmikuuta 2014

Valmistujaishaaveita

Tällä hetkellä puhelimessani pyörivä laskuri näyttää 96 päivää koulun loppumiseen. Noiden päivien aikana pitäisi tehdä oppari ja siihen liittyen kyselytutkimus (jonka julkaisin tuossa tunti sitten, jänskättää kerääntyykö data oikein ja kysyinkö kaiken mitä halusin iiiik!), ryhmähaastattelut ja tietysti vielä kirjoittaa noin 12 000 sanaa. Samassa ajassa pitäisi myös tehdä kolme muuta esseetä ja kaksi tenttiä. Stressi nousee sekunnissa pelkästä ajatuksestakin, mutta silti pidän mieleni positiivisena. Pianhan minulla on 4 vuoden tutkinto paketissa. Ensimmäisen lukukauden arvosanat tulivat perjantaina ja eivät menneet ehkä ihan niin nappiin kuin voisi, mutta en ole kyllä kovin harmissanikaan. Olen käynyt opintojeni kanssa todella pohjalla viime syksynä, jolloin valmistuminen Honours-tutkinnolla oli todellakin vaakalaudalla. Joten tällä hetkellä tuuletan sitä, että kurssit menivät kevyesti läpi. Samaan tähtään myös tällä lukukaudella.

Tällä hetkellä mielessäni pyörii vahvasti valmistujaisjuhlat. Eivät ehkä niinkään ne täällä Skotlannin päässä olevat kaavutukset ja lakitukset, mutta se Suomen puolella oleva sukulaisten kanssa tapahtuva juhliminen. Mekon teetätin jo melkein puoli vuotta sitten Vietnamissa, vaikka silloin en edes tiennyt valmistunko vai en. Tänään myös Asos vahvisti kenkätilaukseni lähteneen heidän varastostaan. Kengät ovat maanläheiset nahkaiset sandaalit, sillä toivon, että kesäjuhlieni aikaan sää suosii ja voimme viettää aikaa myös ulkona. Korkkareita en kotona vietettävään juhlaan edes ajatellut. Olen myös miettinyt hiusteni raidoittamista, huolettomien kesäkiharoiden tekemistä ja muutenkin ihanan maanläheistä tyyliä. Huvittais jopa heittää kesäkukkaseppele päähän, mutta ehkä en kuitenkaan vedä maanläheislookkiani niin pitkälle. Kohta minua ei erota enää äidin kukkaistutuksista.


Äsken aloin miettimään mitä juhlapöytäämme tulee. Pitäisikö pistää skotlantilaisia skonsseja? Tai ehkä alkupalaksi hieman haggista, heh. Vielä on päiviä, mutta kai sitä saa haaveilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti