torstai 20. maaliskuuta 2014

Onnellista arkea

Kun elämä pyörii kirjaston, kuntosalin ja sängyn välissä, ei oikein ole mitään kirjoiteltavaa. Ehkä juuri siksi myös viime aikoina noiden herkkureseptien määrä on blogissani kasvanut? Pakkohan sitä jotain nautintoa on tähän elämään saada. Tein muuten alkuviikosta postaamaani suolaista piirakkaa uudestaan samoilla täytteillä heti seuraavana iltana, sillä se vaan oli niin herkullista. Ja herkullisen lisäksi vieläpä terveellistä! Eilen napsin sitä onnellisena ennen lentopallopeliä lounaaksi. Noniin, nyt tuli taas nälkä ja kirjaston lounaskahvila ei aukea vielä reiluun tuntiin.
 
Mitä minulle sitten kuuluu? Hyvää. Postasin eilen facebookkiini ällöimelän onnellisuus-postauksen. Postauksessa tiivistyi viime päivien ajatukset siita kuinka elämä on niin jännää, arvaamatonta ja simppelisti upeaa. Vaikka stressilevelit ovat suht korkealla niin elämän asenteeni tällä hetkellä kuitenkin ylettyy niitäkin korkeammalle. Jotenkin luotto elämääni on tällä hetkellä todella kova ja uskon, etta se vie minut sinne minne pitääkin. Olen niin innoissani elämastä, tulevaisuudesta ja arvaamattomuudesta, että ei millään jaksaisi istua paikallaan naputtamassa esseitä ja opparia, saatika sitten istua luennoilla. Onneksi jäljellä on enää vaivaiset 65 päivää ja lukukausi on varmasti paketissa. Eilen pohdinkin, että mihin tämä aika on mennyt, sillä käynnistin final countdown laskurin silloin kun päiviä oli vielä reilut 150 ja opparinkin palautukseen oli useita viikkoja. Jonnekkin se aika on vain hujahtanut todella nopeasti. Tällä hetkellä en itse asiassa oikeastaan edes laske päiviä mihinkään, sillä huomaan niiden vai hujahtelevan ohi.
  
 
Opiskelun lisäksi olen päässyt takaisin urheiluun kiinni. Toivon, etta sairastelut olisi sairasteltu tältä vuodelta ja voisin juosta jumpissa ja nollata stressitasoja painojen noston ja lenkkeilyn avulla. Tänäänkin heräsin seiskan spinningiin ja kävin viela pumppailemassa käsilihakset uuvuksiin. Siitä suoraa tänne kirjastolle, jossa vietän hetken omaa aikaa internetin ihmeellisessä maailmassa ennen kuin aloitan semmoisen 9-10 tunnin oppari- ja esseeurakan. Nyt vain pää kylmänä, jaksaa jaksaa! Kohta ollaan maalissa ja sitten aion nukkua monta aamua putkeen ilman herätyskelloa. 

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet taas kirjoitellut :) Sainkin lukea monta postausta kerralla, kun en ole pitkään aikaan ehtinyt lemppariblogeja kunnolla lukea. Mutta kuulostaa aika ihanalta, että elämä on täynnä positiivista jännitystä ja onnellisuutta, sellainen tunne on ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihania aikoja tuntuu olevan kirjastoelamasta, kiireesta ja stressista huolimatta! Ps. Muista kokeilla tuota uutta suolaisen piirakan reseptia, se on HUIKEA, vaikka itse sanonkin!

      Poista