maanantai 24. maaliskuuta 2014

Opiskelun täyteinen viikonloppu

Nyt on sitten lukukauden ensimmäinen essee palautettu ja vielä olisi kaksi jäljellä opparin lisäksi. Askel askeleelta lähempänä loppua! Tänään itse asiassa on tasan kaksi kuukautta siihen, että tentit ovat varmasti loppu. Toisaalta haluaisi ehkä ollakkin täällä, sillä kevät on juuri näyttämässä parhaimpia puoliaan ja pidän Britanniasta jossain määrin aika paljonkin. Jotkut asiat ärsyttää, mutta tällä hetkellä ne tuntuvat johtuvan pääasiassa vain opiskelusta ja stressistä. 

Perjantaina kirjoitin kuinka olin hyvällä mallilla tämän tänään palautetun esseen kanssa ja siinä vaiheessa vielä ajattelin hieman vain viilailevani sitä. Mutta mikä perfektionisti itselleen voi? Lopputuloksena vietin lauantaina 10 tuntia ja sunnuntaina ainakin 8 tuntia läppäri sylissä sängylläni. Siinä välissä kävin salilla tekemässä pitkästä aikaa todella hyvän jalkatreenin niin että koivet tärisi lopuksi. Eilen sitten lenkkeilin salille ihanan keväisissä maisemissa ja tein vielä selkä-vatsatreenit sekä intervallijuoksun loppuun. En tiedä opiskelujen välissä mitään parempaa kuin kunnon hikitreeni tai rentouttava lenkki. Niillä saa olon rennoksi ja aivot taas virkeiksi. 


Nyt sitten painetaan kaksi viikkoa täysiä opparin kanssa ja tasan kuukauden päästä senkin pitäisi olla kokonaan valmis. Ihanaa päästä tuosta toisesta esseestä eroon ja päästä keskittymään taas siihen oppariin sataprosenttisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti