perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lomalle Saksaan ja Itävaltaan

Minulle välähti eilen mieleeni, että ihan pianhan on toukokuu, josta minulla on noin 93 % vapaana. Toukokuun alussa taitaa siis olla yksi päivä koulua ja sen jälkeen on vain enää 2 tenttia. Aloinkin kovasti houkuttelemaan kavereita kanssani Lontooseen, mutta kaikilla löytyi omat syynsä ja kiireensä. Tänään sitten yliopistolla istuskellessani jostain välähti mieleeni työharjoittelussa tapaamani kaveri, jonka kanssa tuli Helsingissä vietettyä aika paljonkin aikaa. Hän muutti syksyllä Itävaltaan opiskelemaan ja olemme muutamaan otteeseen puhuneet, että kyllä siellä pitäisi käydä. Ja nyt, vajaat 6 tuntia myöhemmin menin ja ostin lennot Edinburghista Müncheniin, jossa vietämme ensin pari päivää ja josta sitten otamme parin tunnin bussin Innsbruckiin. Ihanaa päästä näkemään ensinnäkin kaveria, mutta myös palanen Saksaa sekä Itävaltaa ja Alppeja! Toukokuun alussa on varmasti jo todella lämmintäkin ja mikä ihanempaa kuin käydä palauttamassa essee päivä etuajassa ja lähteä siitä suoraa lomalle, kun tietää että kaikkein pahimmat vaiheet opiskelusta ovat vihdoinkin takana! Palaan myös hyvissä ajoin Aberdeeniin ja minulla on vielä viikko aikaa lukea ensimmäiseen tenttiin. Huh, että olen innoissani! Lomaa tässä onkin jo kaivattu! Ja kaverini tuntien lomasta ei todellakaan ole tulossa tylsä!


Vaikka matkassani onkin ainakin Innsbruckin hyvin tunteva kaveri, niin matkavinkkejä saa aina antaa!

Kuvat 1 2 3 

2 kommenttia:

  1. Hienot suunnitelmat! Toukokuu on yleensä todella hyvää aikaa matkustaa noilla ilmansuunnilla, koska lämpöä pitäisi jo olla. Toukokuu ei myöskään ole sesonkia oikei missään päin Eurooppaa (?), joten siksi myös hyvä kuukausi. Ei ole antaa vinkkejä, kun en ole tuolla ollut, mutta jään odottelemaan matkakertomuksiasi innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan siis, että säät osuisivat kohdilleen! Itselleni aivan uusia kohteita ja Itävallassa en ole käynyt lainkaan. Matkaraporttia siis varmasti tulossa! :)

      Poista