torstai 8. toukokuuta 2014

Tutustumisloma tulevaan

Palasin tänä aamuna Itävallan ja Saksan reissultani. Matkustin lähes kellon ympäri, sillä odottelin aika kauan Münchenin kentällä ja vietin viime yön Edinburghin kentällä odotelleen ensimmäistä bussiyhteyttä. Ehkä olen jo jotenkin tottunut lentokentällä yöpymisiin, sillä minua ei haitannut lainkaan. Asiaan vaikutti varmasti viikon täysrentoutuminen, jonka jälkeen olen kuin uudestisyntynyt. 

Vaikka lähdinkin lomalle tapaamaan ystävää ja lomailemaan, sattui se myös olemaan tutustuminen tulevaan. Olen käynyt kerran Saksassa tammikuussa 2011, mutta silloin vietimme paljon aikaa maaseudulla saksalaisen ystäväni luona. Nyt näin hieman suuremman kaupungin menoa Münchenissä, sillä yövyimme siellä pari yötä. Sen lisäksi pääsin nauttimaan upeista Alpeista ja erittäin kauniista Innsbruckista. Taisin ehkä hieman ihastua kyseiseen kaupunkiin, sen ihmisiin ja rentoon elämäntyyliin. Huomasin jopa kyseleväni kaupungin koulutusvaihtoehtoja ja harmikseni tajusin, ettei sieltä löydy markkinointiin liittyviä maisterintutkintoja. Itsehän siis tulen muuttamaan toiselle puolelle Saksaa, mutta oli oikein kiva nähdä edes jollain tasolla tuota keski-Eurooppaa, kuulla kieltä ja huomata, että minähän viihdyn siellä. Loma on tietysti aina loma, mutta olen nyt ainakin hieman varmempi tulevan muuton suhteen. Samalla reissulla skypetyksen kautta sain myös hoidettua tulevan asunnon! Tällä hetkellä jaan asunnon yhden miespuolisen henkilön kanssa, seuraavassa asunnossa niitä tulee olemaan kaksi! Heidän edellinen kämppis on myös tyttö ja odotan oikein innolla muuttoa heidän mukavan näköiseen, keskustassa sijaitsevaan asuntoon. Huone vain sattuu olemaan kalustamaton, joka ehkä hieman aiheuttaa päänvaivaa. Mistä hankin sängyn yhdessä päivässä? Tiedän, IKEAsta. 

Kameran jätin sitten kotiin ja kuvia kertyi puhelimenkin muistiin erittäin vähän. Jos jotain lomalla teimme niin nukuimme, söimme ja rentouduimme. Tuli todellakin tarpeeseen! Tässä puhelimen kuvasaldoa, jota on näkynyt myös Instagramissani viikon mittaan.
2 kommenttia:

  1. Nayttaa kylla todella upealta - ihania maisemia! Vaikka tosin toi sun hyppykuva nayttaa hurjalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että hyppykuvan reunan toisella puolella noin noin puolen metrin pudotus ;D vaikka, uskon että jos siitä olisi kellahtanut niin olisi varmasti lähtenyt aika lujaa vyörymään rinnettä alas. Mutta kyllä, tulen aivan varmasti palaamaan noihin maisemiin, oli siellä niin upeaa!!

      Poista