maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen päivä töissä

Istuin tänään uuden työpaikkani neuvotteluhuoneessa 11. kerroksessa aamulla kymmenen aikaan ja mietin, että miten onnekas minä olenkaan. Alun perin en halunnut mainita missä työskentelen, mutta nyt kun työt ovat alkaneet ja tulevat olemaan suuri osa elämääni niin voi kertoa, että työskentelen Trivagolla. Ensimmäisen päivän jälkeen kaikki vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

Aamulla heräsin ajoissa, mutta olen oppinut epä-jennimäisen tavan olla viime tipassa paikalla. Juoksin juna-asemalle, etsin automaattia, ostin kahvin hajottaakseni setelin, ostin lipun ja juoksin metroon. Onnekseni metro meni sinne minne pitikin ja seisoa nökötin toimiston aulassa 8.57 noin 15 muun juuri aloittavan työntekijän ja harjoittelijan kanssa. Aluksi kiersimme ruotsalaisen tytön kanssa hakukonemainonnan tiimin läpi ja kiertelimme eri kerroksia. Aloitan työskentelyt 5. kerroksessa, mutta yritys laajentaa ja tilamme kipuavat 15. kerrokseen, josta pitäisi aueta Düsseldorf aika upeasti. Toimiston tilat olivat jo itsessään aivan mahtavat ja joka kulmassa olevat neuvotteluhuoneet olivat erikoisia ja erilaisia. Useissa keittiöissä oli hienot kahvikoneet, useita muro- ja myslilaatuja, hedelmiä sekä kaapit täynnä virvokkeita oluesta terveelliseen kookosveteen. Ja kaikki tämä ilmaiseksi. Toimiston seinillä ja tietokoneiden yläpuolella roikkui varmaan jokaisen mahdollisen maan lippuja ja tapasinpa tänään neljä suomalaistakin.

Tämän viikon ajan meille pidetään perehdytystä, koulutusta ja teemme presentaatioita mm. uusista ideoista. Ensi viikolla sitten pääsen vihdoinkin käsiksi itse hommaan ja odotan oikeasti todella innolla! Tällä viikolla töiden ohella on myös SEM (eli hakukonemainonnan) porukan kanssa grilli-ilta puistossa sekä jonkinlainen juhlailta. Ensi viikolla on tiimi-iltaa jonkun aktiviteetin parissa ja ihmiset kuulemma jäävät töiden jälkeen joka perjantai nauttimaan virvokkeista työpaikan peli-/oleskeluhuoneeseen. Tänäänkin varmaan yli 80 ihmistä jäi katsomaan Suomi-Portugali ottelua.


Toivon, että fiilikset pysyisivät yhtä korkealla kunhan olen päässyt työhön kunnolla kiinni. Tällä hetkellä ainakin koen tehneeni juuri elämän parhaan valinnan muuttamalla tänne.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan mahtavalta työpaikalta! Työviihtyvyys on kyllä super tärkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ainakin tänään oon vielä ihan hurmiossa!

   Poista
 2. Hitsi, ompas kyllä sulle soppeli työpaikka (mitä näin blogin välityksellä tietää) ja kuulostaa ihan huipulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Toivon, että tämä mielipide pysyy jatkossakin :) ehkä olen hieman liian pessimisti uskomaan, että voisin viihtyä näin hyvin työpaikalla.

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä hyvältä aloitukselta ja vaikuttaa loistavalta työpaikalta, ainakin viihtyvyyden puolesta. Valtion puolella (harjottelussa) työskennellessä kun joutui maksamaan jokaikisen kahvikupillisenkin, ja maidosta erikseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemani mukaan täällä on todella erilaisia työpaikkoja. Trivago ei taida perustua perus saksalaisiin tapoihin :)

   Poista