sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Ensimmäinen viikko hujahti hetkessä ohi. Olimme töissä joka päivä jopa klo 18-19 asti, sillä aloitimme aamumme vasta kymmenen aikoihin. Itselleni tuli hieman yllätyksenä, että ihmiset tulevat töihin vasta lähempänä kymmentä. Maanantaina yhdeksän aikaan toimisto oli vielä aika hiljainen ja vasta noin tunnin kuluttua väkeä alkoi valumaan paikalle. Vaikka voinkin aloittaa päiväni vaikka kahdeksalta aamulla, saattaa palaverit olla vasta iltapäivän loppupuolella, jolloin kuitenkin joutuisin venymään töissä pidempään. Katsotaan nyt kuinka tämä lähtee tästä liikkeelle! Huomenna on kuitenkin viimeinen päivä ryhmäperehdytystä yrityksestä, sen toimintatavoista ja muusta yleisestä. Vihdoinkin pääsemme tutustumaan omaan työhömme enemmän, jota ainakin minä olen odottanut todella paljon!

Arkipäivät hujahtivat ohi töissä ja torstaina vietimme vapaapäivää piknikillä. Viikonlopun eteen tullessa tein kuitenkin klassisen virheen ja huomasin kieltäytyväni perjantain after work bisseistä ja lauantain Saksan futispelin tuijotuksesta uusien tuttujen kanssa. Näiden sijaan nukuin, kokkasin, katselin telkkua ja urheilin. Liityin perjantaina vihdoinkin kuntosalille ja lauantaina heti aamusta säntäsin sinne huomaamaan, että spinning-ohjaaja ei saapunut paikalle. Onneksi kuitenkin pääsin nauttimaan saunomisesta kevyn urheilun jälkeen.


Jotenkin tunnen sopivani Saksaan paremmin kuin Britteihin. Nyt etenkin kaikkien virallisten asioiden hoitamisen jälkeen olo on aika hyvä. Hetkittäin tulee kaipuu Suomeen lomalle tuttujen ihmisten seuraan, mutta jo monen monta kertaa tämän vaiheen läpi käyneenä tiedän, että kunhan tämä arki lähtee käyntiin, ajatukset muuttuvat positiivisemmiksi. Nyt kun vain osaisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aktivoitua uusien ihmisten tapaamisen kanssa niin homma lähtisi käyntiin. Olen jotenkin niin mukavuudenhaluinen sillä saralla, että mieluummin vietän aikaa ihmisten kanssa, jotka jo tunnen hyvin. Huomaan usein jääväni kotiin, sen sijaan että hengaisin puolituttujen kanssa. Töissä olen viihtynyt ihmisten kanssa hyvin, mutta näin vapaapäivinä muutun epäsosiaaliseksi ja haluan vain hautautua peittojen sekaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti