keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uusi ihana elämä

Kuten viime tekstistä saattoi päätellä, olen sopeutunut Düsseldorfiin todella hyvin. Tällä viikolla pääsin vihdoinkin tutustumaan tarkemmin omaan työnkuvaani, erilaisiin ohjelmiin ja työtiimiimme. Hetkittäin minut valtaa hassu tunne, että miten tämä kaikki voi olla totta, sillä Saksaan muuton päätös tuli ihan yllättäen ja muutto loppujen lopuksi niin nopeasti. Tunne on todella positiivinen ja minun on vaikea uskoa, että juuri minulle on annettu tämä mahdollisuus kokea nämä asiat ja elää juuri tätä elämää. 

Tunnelmaa korostaa vielä se, että olen tavannut todella mukavia ihmisiä. Viime postauksessa surin omaa laiskuuttani ja nyt eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni töiden lähestyessä loppua ja kysäistä henkilöstöhallinnon puolella aloittaneen tytön iltasuunnitelmia. Muutaman kerran jo emmin, sillä en haluaisi nyt olla kenellekään haitaksi ja vaivaksi ja ehkä häntä nyt vaikka väsyttää. Sitten kuitenkin laitoin viestin ja lähdimme "yhdelle" viinilasilliselle joka päätyi pariksi pulloksi Reinin varrella ja vanhassa kaupungissa. Siirryimme paikasta toiseen, kun kumpikaan ei vain halunnut lähteä kotiin. Kerroimme elämistämme ummet ja lammet ja ihmettelimme miten hyvin tulemme toimeen. Sovimme jo sunnuntaille brunssipäivän, jolloin menen hänen kotikyläänsä hieman Düsseldorfin ulkopuolelle. Tuollaiset illat luovat todella uskoa siihen, että saattaisin löytää täältä vaikka kuinka hyviä ja ihania ystäviä, enkä vain satunnaisia puolituttuja, joita elämäni on viime vuosina ollut enimmäkseen täynnä. Ensimmäinen askel kohti sosiaalisuutta on nyt oikeasti otettu ja aion ottaa niitä vielä useita!


Kaiken tämän onnellisuuden keskellä sain tänään sähköpostia, että yliopistoni on valinnut opparini yhdeksi parhaimmista ja haluaisi laittaa sen tietokantaan tulevia opiskelijoita varten. Meinasin alkaa itkeä, sillä vaikka opparista tulikin A niin en ikinä edes ajatellut, että se kelpaisi jollekkin malliesimerkiksi. Uskomatonta!

4 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että elämä on siellä lähtenyt hyvin käyntiin :). Joskus tekee hyvää repiä itteänsä vähän niskasta, voisin hyvin kuvitella omalle kohdalleni tuollaisen sosiaalisen tilanteen, että laiskuutta ei välttämättä tulisi lähteneeksi vaikka kannattaisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itse niin monta kertaa tehnyt sen virheen, että missannut paljon mahdollisuuksia olemalla laiska ja mukavuudenhaluinen.

   Poista
 2. Onnittelut opparista, tosi hienoa! Ja sosiaalisuus kyllä aina kannattaa vaikka tiedän että aina uuteen maahan muuttaessa se on vähän raskasta olla yltiösosiaalinen, mutta toisaalta sillä tavalla niitä kavereitakin löytyy sitten! Kuulostaa että sun elämä siellä on alkanut juuri niin mahtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) opettelen kovasti tuota yltiösosiaalisuutta, sillä kyllä se näköjään sitten palkitsee!

   Poista